HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
--- Idézet ---Amúgy pedig mintha Yoda már az első részben mondogatta volna hogy eljön a kiválasztott aki egyensúlyt hoz az Erőben, szal az biztos hogy nem Anakin Vaderré válásával kezdődtek a zavarok
--- Idézet vége ---
De hát Anakin születése jóval az EPII előtt van... Én Anakin születésével számolom a zavar, nem Vaderré válásától...
--- Idézet ---Obi-Van mondja a 3. részben (trailerbe láttam) hogy: "You were the Chosen-One!"
--- Idézet vége ---
Én legalábbis úgy tudom, hogy ezt Obi-vanon kívül senki nem hiszi el.. Még yoda sem látja, hogy ő e az, mert azt mondja, hogy felhők borítják a fiú jövőjét...
De tény, eléggé zavaros ez a dolog, talán még Lucas sem tudná elmondani rendesen, hogy mit is akart kihozni belőle.. vagyis, hogy honnan indult...
Alucard:
Obi-Van mondja a 3. részben (trailerbe láttam) hogy: "You were the Chosen-One!"
Amúgy ezek szerint te (regnar) úgy vélekedsz hogy a Sithek Anakin születésétől kezdve kezdtek megerősödni? Mert azt mondod hogy a születésével indultak meg a "hullámok". Amúgy pedig mintha Yoda már az első részben mondogatta volna hogy eljön a kiválasztott aki egyensúlyt hoz az Erőben, szal az biztos hogy nem Anakin Vaderré válásával kezdődtek a zavarok. Nemtom......
letsgo:
--- Idézet ---azt hiszem ahány ember annyi féle megközelítés..
--- Idézet vége ---
Szerintem is! Mindenkinek van egy állítása amiben élt és hitt. Ezt mindeki maga döntötte és dönti el!
regnar:
de igen. igazad van. Ha nem kezdik el képezni. De elkezdik. anakin magában hordozta a képzését is, olyan mint egy mágnes, amely magához húzza az erő mindkét oldalát, behajlítva ezzel a "teret" hullámokat gerjesztve. Aztán amikor meghal, elveszik "vonzó hatása" és kisimul az erő, szóval elkezdik képezni.. ezzel kezd beteljesülni a jóslat. Vagyis mivel anakin ugyanúgy a sith eszköze, mint a jediké, és lényegében a semmiből jön.. szóval talán nem is a tettek, hanem a létezésének kezdete jelentette a kimozdulást az egyensúlyból. Ő volt az, aki létezésével nagyot csobbant az egyensúly tavának tükörsima vizébe (hogy ezzel a képzavarral éljek ), felkavarva ezzel az egyensúlyt, de a hullámok mindegyik partot csapdosták. tehát nem csak az egyik oldalt érintette a dolog. Aztán ahogy elhalt a kapálózása a víz ismét megnyugodott. Bocsi, ha zavaros voltam, de talán érthető mire gondolok..
Ja annyit még a végére, hogy Szerintem... Nem biztos, hogy ez a magyarázat, ezt csak én gondolom így.. azt hiszem ahány ember annyi féle megközelítés..
Schmatzy:
Regnar, azzal, hogy azt mondod, hogy Anakin hozza meg a kimozdulást, elismered, hogy Anakin előtt is egyensúly volt. Ergo, ha nem kezdik el Jedinek képezni, akkor nincs is mit egyensúlyba hozni, nem?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése