HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (838/975) > >>

Recsi:

--- Idézet ---a szövegen változtattatok, vagy megmaradt a hivatalos szöveg?
--- Idézet vége ---
Változtattunk, de csak árnyalatnyi dolgokat. (pl. százados helyett kapitány most csak erre emlékszem)

Galen:

--- Idézet ---Mert hát ugye anno az ember beszkennelte a képregényt, csak, hogy meglegyen, ha valami történik a papírváltozattal, de az messze nincs ettől.
--- Idézet vége ---
Hát ööö....nem vagyok megelégedve a végeredménnyel, de az tény hogy a papír változatnál jobb.

--- Idézet ---a szövegen változtattatok, vagy megmaradt a hivatalos szöveg?
--- Idézet vége ---
Igen...Recsi bácsi eszközölt itt-ott módosítást. Piciket és keveset. bővebben ő tud erről mesélni.

És természetesen jöhet a kritika erről is. Ja és nem tudom ki szokta egyből CD-re írni a leszedett füzeteket, de aki szokta az még várjon egy hetet. Két dupla-oldal összeragasztással nem vagyok megelégedve. azt jav. a jövő héten. Bocsánat.

Troll:
Kicsit, mi? SW3 bemutató, mi? 150-es SW képregény mi?      
Maszter Recsi, Galen rulez, mi?
szerintem...

regnar:
Hát ez hatalmas meglepetés    

Az egyik kedvenc SW történetem, végre digitális formában - MAGYARUL. Mert hát ugye anno az ember beszkennelte a képregényt, csak, hogy meglegyen, ha valami történik a papírváltozattal, de az messze nincs ettől. És a harmadik rész is felkerül .. Oh yeahhh      Nagyobb hír, mint az EPIII. Na jó, egy szinten van... A képregényről anna ellenére, hogy már kijött régebben jöhet értékelés? Úgy értem a történet, rajzok stb?

a szövegen változtattatok, vagy megmaradt a hivatalos szöveg?

A filmet is megnéztem, mármint az EPIII-at. Van is róla véleményem... de megvárom, míg mindenki megnézi, aki akarja, és csak utána írom be... Annyit ha szabad kérdeznem, hogy látta valaki szinkronosan? Én szigorúan feliratosan néztem, és úgy hallottam hogy a magyar szinkron hagy maga után kivánnivalót..

Galen:
Frissülés történt: Thrawn Trilógia 1: A birodalom örökösei

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése