HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (826/975) > >>

letsgo:
GRATULA          
NAGYON, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A GYEREKNEVELÉS, ÖRÖMTELI PERCEIHEZ!![/color][/u][/i][/b]

Pelenka, cumisüveg, pakoló, kiságy, játékok, enni-innivaló, előke, etetőszék, anyatej, popsitörlő, cumi, takaró, ruha, cipő, esetleg szandál, fürdetőkád, pelenkázó, hintőpor, gyógyszerek (nem betegségre, hanem a gyerek immunrendszer erősítésére)!
Remélem felsoroltam minden szükségest, ami egy kisgyerek életéhez szükséges, és még ezek csak a kisebb dolgok, szóval külön GRATULÁCIÓ RECSINEK ÉS A FELESÉGÉNEK ÉS AZ ÖSSZESTÖBBI HÁLÓZSÁKOS APUKÁNAK/ILLETVE ANYUKÁNAK, HOGY APUKÁK ÉS ANYUKÁK LETTEK!!!! Mert ez nem csak öröm, hanem kő kemény munka! SZAL:

BÜSZKE VAGYOK RÁTOK!  (örömteli könnyek)

Recsi:
Új képregény nincs  
Viszont megszületett a 2. kislányom, Lujza.
Virágokat anya szobájába kérjük  
Most megyek, mert ugye, az áldomást meg kell inni

Schmutte:
Meg a Tatooine Ghost is jól jönne. Már évek óta itt van a gépen angolul, de mindig belefáradtam az első fejezetbe  

regnar:
Engem már most látatlanban érdekel a Tales from The Empire. Vagyis, ha olyan lesz felépítésében, mint a Mos Eisley /Kantin vagy a Fejvadászok. Azokban is tetszettek a novellák.

Galen:
Hát haleluja.

Maximális tisztelet és köszönet a következő hírért Nys-nek és az oldalának http://nys82.fw.hu/: Hogy ugyanis a Minerva könyvkiadó öt kötetből álló SW-könyvcsomagot ad ki.

Zahn, Denning, Allston, Anderson
STAR WARS könycsomag

STAR WARS könyvcsomagunk első kötete a világhírű, Hugo-díjas író, Timothy Zahn tollából: a Survivor's Quest (A túlélők nyomában)
"Luke és Mara Skywalker küldetésre indulnak, hogy megmentsék a jediket. Most már ők is a történelem részeseivé válnak..."

Megjelenés előtt:
Troy Denning: Tatooine Ghost
Kevin J. Anderson: Tales from the Empire
Timothy Zahn: Outbound Flight
Aaron Allston: Solo Command

A "Letöltések" menüpontban megnézheti a könyvek borítóját!

Az első könyv tervezett megjelenése: 2005. december.
Könyvesbolt ára: 1900.- Ft.

!!!AKCIÓ!!! 2005-ben minden megrendelőnk 20 % kedvezményt kap!!!

http://www.minervakiado.hu/

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése