HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
letsgo:
GRATULA
NAGYON, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A GYEREKNEVELÉS, ÖRÖMTELI PERCEIHEZ!![/color][/u][/i][/b]
Pelenka, cumisüveg, pakoló, kiságy, játékok, enni-innivaló, előke, etetőszék, anyatej, popsitörlő, cumi, takaró, ruha, cipő, esetleg szandál, fürdetőkád, pelenkázó, hintőpor, gyógyszerek (nem betegségre, hanem a gyerek immunrendszer erősítésére)!
Remélem felsoroltam minden szükségest, ami egy kisgyerek életéhez szükséges, és még ezek csak a kisebb dolgok, szóval külön GRATULÁCIÓ RECSINEK ÉS A FELESÉGÉNEK ÉS AZ ÖSSZESTÖBBI HÁLÓZSÁKOS APUKÁNAK/ILLETVE ANYUKÁNAK, HOGY APUKÁK ÉS ANYUKÁK LETTEK!!!! Mert ez nem csak öröm, hanem kő kemény munka! SZAL:
BÜSZKE VAGYOK RÁTOK! (örömteli könnyek)
Recsi:
Új képregény nincs
Viszont megszületett a 2. kislányom, Lujza.
Virágokat anya szobájába kérjük
Most megyek, mert ugye, az áldomást meg kell inni
Schmutte:
Meg a Tatooine Ghost is jól jönne. Már évek óta itt van a gépen angolul, de mindig belefáradtam az első fejezetbe
regnar:
Engem már most látatlanban érdekel a Tales from The Empire. Vagyis, ha olyan lesz felépítésében, mint a Mos Eisley /Kantin vagy a Fejvadászok. Azokban is tetszettek a novellák.
Galen:
Hát haleluja.
Maximális tisztelet és köszönet a következő hírért Nys-nek és az oldalának http://nys82.fw.hu/: Hogy ugyanis a Minerva könyvkiadó öt kötetből álló SW-könyvcsomagot ad ki.
Zahn, Denning, Allston, Anderson
STAR WARS könycsomag
STAR WARS könyvcsomagunk első kötete a világhírű, Hugo-díjas író, Timothy Zahn tollából: a Survivor's Quest (A túlélők nyomában)
"Luke és Mara Skywalker küldetésre indulnak, hogy megmentsék a jediket. Most már ők is a történelem részeseivé válnak..."
Megjelenés előtt:
Troy Denning: Tatooine Ghost
Kevin J. Anderson: Tales from the Empire
Timothy Zahn: Outbound Flight
Aaron Allston: Solo Command
A "Letöltések" menüpontban megnézheti a könyvek borítóját!
Az első könyv tervezett megjelenése: 2005. december.
Könyvesbolt ára: 1900.- Ft.
!!!AKCIÓ!!! 2005-ben minden megrendelőnk 20 % kedvezményt kap!!!
http://www.minervakiado.hu/
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése