HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
--- Idézet ---valaki...adjon meg egy e-mail címet ahová elkuldhetem a rajzokat.
--- Idézet vége ---
Helló!
Örömmel látjuk a rajzaidat. Ha jók, fel is tesszük. (Ígérgetek itt aztán nem is kérdeztem meg a főnökséget )
recsi1@citromail.hu- ra jöhet minden mennyiségben.
Asszem ott 20mb a tárhely.
szam:
A képregény pedig biztos felkelti az oldal Star Wars felelősei - Galen és Recsi - figyelmét. Addig is van egy ilyen, hogy Képes topic (a Zsák-on belül) ... oda belinkelhetnél néhányat (ha van webes tárhelyed), hogy többen lássák a képeidet.
picturemagician:
hello! Nem tom hol is kezdjem,először is én egy SW fan vagyok,aki ugyanakkor szerény
véleményem szerint elég jól rajzol.hát szeretném,ha elkuldhetném rajzaimat a hálózsákra,és van egy nemsokára készen lévő képregényem.nos először is szeretném,ha valaki válaszolna erre a beírásra,és ha érdekel valakit,akkor adjon meg egy e-mail címet ahová elkuldhetem a rajzokat.esetleg az e-mail címemre is lehet írni:
quorl@citromail.hu
előre is köszönöm.
Galen:
Hát na ja. Feketepont. Hozd ki az üzenő füzeted. A hírekben is benne volt ugye
Hát na erősen gondolkodom hogy mi legyen... De kapsz mellé egy pirosat is. NEm azért mert észrevetted, hanem mert írtál a fórumba.
regnar:
Én mindig a friss hírekből töltök le, és most is csak úgy "kalandozgattam" a letöltések között, ezért nem vettem eddig észre... Mekkora királyság a Star Wars idővonal a letöltéseknél (Bár lehet, hogy fekete-pont is jár, mert csak most vettem észre.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése