HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (820/975) > >>

kaine:
Voltam Bécsben egy filmbörzén és nagyon bulis dolgot láttam! Vagy 10-15 talpig beöltözött Star Wars szereplőt, akiből olyan 4 rohamosztagos volt, egy buckalakó, egy narancsruhás pilóta a 4.-ből és egy totál életnagyságú R2D2. Távirányítású volt, rendesen gurult, játszotta a Star Wars zenéjét és a szokásos csipogó hangokat is nyomta, forgott a feje, kékesen villogott, mintha a filmből nyúlták volna le!  Nagyon király volt.

Gorgonita:
Üdv!

Én is sürgetni akartam, de már látom az okokat.

Nem akarja valaki lefordítani a Star Wars Classic-okat is? Mert ha igen, és valaki más meg válallná, hogy beírja, akkor én meg elvállalnám, hogy mindet elolvasom.  

regnar:

--- Idézet ---egy háromoldalas superman & batman képsort
--- Idézet vége ---

Ennél a mondatnál kicsit levert a víz... már azt hittem valami perverz SW superman batman crossover

Aztán a következő mondat megnyugtatott  

Jöhet a BAtman Superman

Én is tudom, milyen érzés, mikor elszáll a monitor, és valahogy az embernek, (legalábbis nekem) tutira nem akkor van pénze/ideje/türelme újat vásárolni.. (emlékszem tavaly decemberben, amikor elszállt a monitorom, és ugye éppen decemberben az ember nem igazán új monitorra tervez, akkor amíg előteremtettem a rávalót egy padlásról lehalászott, még az első gépemhez használt IBM ps2, 13 colos monitoron (aminek látható képe csak 12 coll volt, mert akadt a videokártyával és gyászkeretet rajzolt a monitorra, 640x480ban futattam a 98-at egy P4-es masináról    - Ja az a monitor még mindig üzelemel, eredeti gyári cucc volt, valahonnan burhálva.. No akkor még tudtak cuccot öszerakni.)

Galen:

--- Idézet ---de SW hiányom kezd kialakulni
--- Idézet vége ---
Ennek örülök. Ülj előre.

--- Idézet ---és most inkább ne zargassalak Titeket.
--- Idézet vége ---
Dehogynem. Naná hogy zargass. Legalább látjuk hogy nem feleslegesen szarakodunk hetekig valamivel.

A késésnek az az egyszerű oka van, hogy az otthoni monitorom azt mondta:"Namár pedig én tovább nem működök" és hogy ne nevezhessem hazugnak, nem is működött. Ennek immár másfél két hónapja. Október elején-közepén lesz új monitor és onnantól lehet számítani egy kis SW-re. Idebent a munkahelyen nem az igazi a retusálás.

Azért a héten kiizzadok magamból (azért egyesszám mert Recsi már egy fényéve lefordította, szóval a sáros én meg a monitorom vagyunk)  egy háromoldalas superman & batman képsort. Ami ugye nem SW de legalább Recsi & Galen.

regnar:
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy, hát, ööö, izé, namármost - bár el vagyunk kényeztetve képregényekkel rendesen a HZs-n, - de SW hiányom kezd kialakulni.. Várható valamilyen megjelenés a közeljövőben, vagy most a két mester el van havazva egyéb teendőkkel, és most inkább ne zargassalak Titeket.

Porthos: Ez Naggggyon durva.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése