HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (818/975) > >>

Schmatzy:

--- Idézet ---Cirka 60 oldalas füzetkékbe azért befér néhány ilyen kis nyúlfarknyi.
--- Idézet vége ---
JAAA! Eddig azt hittem, hogy egy történetnek van egy saját száma, de ezek szerint más a helyzet.

Persze, tudom, hinni a templomban kell.

Ha már itt tartunk, volna egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Csak a Rejtőzködő van fent a k.neten, viszon a többihez is oda van írva, hogy "Fordította - Galen". A többi sztori merre van?

regnar:
Pedig mintha valamikor láttam volna egy borítót a dark Horse oldalán a 25-höz.. lehet, hogy félrenéztem?   . Azt esetleg nem tudod/tudjátok, hogy miért lett törölve a project? Vagy csak átalakul?

Rogue Leader első száma nagyon tetszett, főleg a rajzok. Valami nagyon jól néz ki... szívesen olvasnám magyarul is    olyan jól néz ki.

Gorgonita:
Én úgy tudom nem lesz több Tales. Helyette ezek a címek várhatók: Rouge Leader, Kotor, Rebellion. Plusz marad az Empire és a Republic.

A Dagobah-s történet nkem is tetszett, de az utolsó mondatokat a megváltozott egyensúlyról, és a fókuszpontról meg lehetett volna úgy is fogalmazni hogy ne legyenek ilyen komorak. Lehetett volna valami informatívabb, hogy na kedves gyerekek ezért volt sötét a barlang. Esetleg néhány képkocka arról, amikor Yoda beküldi Luke-ot, jobb lett volna -szrtem.
 Egybként bejött. Az "elmosódott" rajzok különösen, mert igy mindenki a maga "vetítőjével" képzelheti el a "filmet".
 Gondolom azért tolták vissza 400 évvel a sztorit, hogy ne ütközzön Lucas 2 sithes koncepciójával, ami ugye eléggé bekavart az EU sötét jedik koncepciójának.

Egy apró hiba: Zahn szerint nem 30-35 évvel Yavinn után történt, hanem Leia és Han állítják hat évvel Endor után, hogy 30-35 évvel korrábban történt. De abban a sztoriban szerepet játszott egy csempészfőnök is, akinek a szervezetét később Talon Karrde vette át. Bővebben az A Múlt Kísértete, és az A Jövő Látomása T.Z. kötetekben.

regnar:
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, érdekes történet, és még szépen is van kivitelezve. A Dagoba mindig is érdekes terep volt és valahogy vonakodnak a szerzők beleszőni a történetekbe - mélyebben. Ezért különösen örültem neki.

Utolsó oldalon az infókért külön köszönet, érdekes volt ezek fényében a történet.

Ha már Tales. Lesz valamikor 25-ös szám? VAgy már meg is jelent?

Galen:
Igen. Mind a kettő történet, a mostani és a múltkori is a SW Tales 16-ból való. Cirka 60 oldalas füzetkékbe azért befér néhány ilyen kis nyúlfarknyi. A Tales-ek ilyen mazsolázgatásból állnak. Van amikor egy téma vagy szereplő köré gyűjti a történeteket, de van amikor teljesen más témájú történetek kerülnek egy füzetbe.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése