HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (816/975) > >>

szam:
Bár én sem vagyok egy jedi   azért hadd legyek az első, aki nekifut:
"A Császári Flotta fennhatóságán belül és a Birodalom területén létezik a lakott világoknak egy majdnem végtelen sokfélesége. Azok, akik a Birodalmi Haderőben szolgálnak - bármely életforma, bármely bolygón, bármely rendszerben - a védelmünket élvezik. Itt, a társadalmi nyugtalanság háborút készül indítani a birodalmi rend ellen."
Na? Szerintem sirály lett...  

Lt. Petya:

--- Idézet ---"Ha esetleg valakinek nincs meg a Thrawn-trilógia könyvben akkor az nemsokára megveheti őket. "
--- Idézet vége ---
Itt van egy kis probléma.
A kiadó csak az első két részt írja.Az Utolsó parancs nincs említve
Egyébként nem tudnátok ajánlani valami helyet,ahol be lehetne szerezni(Utolsó parancs).
Eddig még sehol sem sikerült ráakadnom  

Más:
Az IMPS(részletek starwars.hu) feliratozásán dolgozok,és megakadtam.
"Within the jurisdiction of the Imperial fleet and the realm of the Empire, there exists an almost limitless diversity of inhabited worlds. For those who serve among the Imperial armed forces, this means that every single life form, on every single world, in every system is under our protection. Here, social unrest attempts to wage war against Imperial order."

Ez a rész valahogy nagyon "angol" nekem.Egyszerűen képtelen vagyok rájönni a titok nyitjára(nem vagyok egy nagymester)  

Ha tudnátok segíteni nagyon hálás lennék.

Thx

Schmutte:
Hehe, unokatesóm anno 82'-ben csórta a trilógiát a könyvtárból, de még a késedelmi díj se adna ki 7000-et  

regnar:
Én anno 250 forint/kötet vettem egy leértékelt könyvárusnál ...  
(Mármint nem a könyvárus volt leértékelve, hanem a könyvek..)

De ez jó hír, mert igen töredezett a borítójuk, meg a lapok sem a legszebbek (Hiába haszált könyvnek ne nézd a lapját..)

Amúgy antikvárok tényleg "perverzen" magas árat kérnek egyes kötetekért, főleg, ha még szakosodott antikváriumok. (Pl szerepjáték és sci-fi regényket tartanak. pl Sárkánydárda krónikák 3 kötet 10000 forint felett? Na menjenek a búsba... Nem beszélve a régi kiadású csillagok háborúja trilógia kötetek - darabja 7000. No comment..)

Galen:
Ha esetleg valakinek nincs meg a Thrawn-trilógia könyvben akkor az nemsokára megveheti őket. 2005 október-november. Szukits könykiadó. Újra kiadja. És reméljük olcsóbb lesz mint az eszement antikváriumokban. 6000 egy Sötét erők ébredése.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése