HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
letsgo:
Jáááááááááj, ezt én sem
regnar:
Sziasztok.
Pár perce éppen a Darkhorse honlapját böngésztem, hogy rákészülhessek az új megjelenésekre , amikor érdekes anomáliára bukkantam..
Az Upcoming szekció alatt (szerintem hibásan.. bár ennek ellentmond, hogy nem egyedi eset) egyes képregények megjelenési dátuma érdekes módon jelenik meg.
pl.
November 30 - Empire 39
December 7 - Empire 38
December 21 - Empire 40
ez még lehetne hiba is akár, de folytattam az olvasást:
December 21 - Republic 80
December 28 - Republic 82
Január 4 - Republic 81
Január 18 - Republic 83
Hát én ezt kajakra nem értem
regnar:
A "bunyó jelenet"-ről én is hallottam (sőt képet is láttam belőle). Azt hiszem kis nézeteltérés alakul ki Ree Yees (a 3 szemű, ha jól tudom ő, bár ezt csak gondolom..) és nem tudom kicsoda az a nyúlott képű figura (elő kellene kotorni a behind CD-met, hogy megnézzem, de lusta vagyok ) És azt hiszem C3PO tolmácsolni indul, de rövid úton megválnak tőle (értsd ellökik az útból ).
De Leia is harcolt volna a bárkán Luke-kal együtt, láttam pár képet, ahol a szexi ruciban egy hosszú eszközzel üti az ellent a fedélzeten (a szerencsétlen figurának erősen oroszos beütésű bundasapkája van a sivatag közepén )
A képet megköszönném, a maulom regnar@freemail.hu
Gorgonita:
Add meg a maul címed és elküldöm a képet, ha érdekel.
Jabba bárkáján egy bunyó is be volt tervezve a párducképű, és a 3szemű lény között C3PO statisztálásával. Ott az egyik kedvenc jelenetem, amikor Fett R2 után néz, de aztán mégsem ellenőrzi, hogy hová gurul.
regnar:
--- Idézet ---De ha te már megbékéltél vele, akkor nem feszegetem tovább.
--- Idézet vége ---
Megbékélni? Azt nem.. De mivel ez jutott...
Lando elnézés kérésébén a homokviharban azért van némi szarkazmus, igazából Ő is, mint Han nagyon nehezen tudja kifejezni az érzéseit, pontosabban nem szívesen mond köszönetet, vagy kér bocsánatot, mert talán gyengének gondolja akkor magát. Leia rá is vágja, hogy "Úgy érti, szívesen".
A bunker belsejében zajló lövöldözésről láttam már képeket, de halom halott rohamosztisat még nem . De én is azon a véleményen vagyok, hogy nem vesztettettünk sokat. az egyik előzetesben viszont szerepel egy képsor, amelyben kinyílik a bunker ajtaja, és a hősök és katonák kint állnak. Az a kép eléggé sok helyen szerepel, érdekes, hogy a filmbe nem került bele.
De ugyanúgy sok helyen szerepel a kép, amelyen Leia-t magához húzza Jabba és egy pohár van a kézében, a filmbe pedig nem került bele a jelenetsor. Bár Leia-nak lett volna több jelenete is a bárkán, ha jól tudom, amit végül nem tettek bele a filmbe.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése