HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (81/975) > >>

elwood:

--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2020. Április 20., 15:20:09 ---Már nyilvánosságra hozták a Jar Jar Abrams előtt megbízott rendező Colin Treverrow forgatókönyvét, ami a Johnson elképzelést vitte volna tovább, de mégis egy Jedi visszatér remake-t akartak Kennedy-ék.  Gorgonita megosztotta januárban az erről szóló cikket a beszélgetésben.

--- Idézet vége ---
Nem tudom, mi igaz belőle, de ezt tutira jobban élveztem volna... :-\

Gorgonita:
Abrams meg -állítólag- két részes filmet szeretett volna. Ezt nem engedték neki. Akkor meg 3 órás filmet szeretett volna, de azt sem engedték neki, és addig vagdosták amíg 2 órás nem lett. Egyes elemzők addig is elmennek, hogy a Disney megharagudott Abrams-re, amiért az leszerződött a Warnerhez DC film(ek?)et gyártani, és azért nyesték meg a mozit, hogy romboljanak a rendező renoméján. Ezt én nem tartom valószínűnek, mert így a maguk bevételét is rontották volna, de végül is minden lehetséges.

Ahhoz hogy komolyan véleményezzem, újra kellene néznem.

Aldarion:
Én valahol azt olvastam, hogy az eredeti terv az lett volna, hogy jobban bemutatták volna Leiát, mint jedit és nagyobb hangsúlyt kapott volna, hogy ő vette át Rey képzését.

tomcsi80:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Április 20., 14:58:27 ---Van esetleg valami bennfentes infótok arról, hova futott volna ki ez az egész katyvasz, ha nem hal meg Carrie Fisher, és mondjuk tényleg követik a Rain Johnson féle irányt?

--- Idézet vége ---

Már nyilvánosságra hozták a Jar Jar Abrams előtt megbízott rendező Colin Treverrow forgatókönyvét, ami a Johnson elképzelést vitte volna tovább, de mégis egy Jedi visszatér remake-t akartak Kennedy-ék.  Gorgonita megosztotta januárban az erről szóló cikket a beszélgetésben.

elwood:
Van esetleg valami bennfentes infótok arról, hova futott volna ki ez az egész katyvasz, ha nem hal meg Carrie Fisher, és mondjuk tényleg követik a Rain Johnson féle irányt?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése