HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Tag&Binks nekem is nagy kedvencem.. Tetszik benne, hogy minden ez a két balfácán miatt alakult úgy, ahogy. Mindenhol ott kevertek. Tényleg nagyon jók a poénok. És a fordítás is jó lett.
Azért kiemelném, hogy Gorgonita mester és én egy véleményen voltunk (ez ritka, mert, ahogy észrevettem, lefedjük a mezőnyt, de mindegyikünk más-más válfaját) Tehát tényleg jó a cucc
kgee:
--- Idézet ---Várom a folytatást!
--- Idézet vége ---
Már a csapatnál van, csak kikerülésre vár.
kgee:
--- Idézet ---És itt véleményezzük?
--- Idézet vége ---
Itt is lehet, de ott is a vélemények topicban. Fő célom a figyelemfelkeltés volt.
Gorgonita:
Nekem bejött az első kávécsészés poéntól az utolsóig. Már ezért megérte lefordítani , mert eddig azt hittem, hogy ez nkem nem fog bejönni. Ritka a jó sf paródia, mert akik parodizálnak azok általában nem értik az sf-et, és nem is tudják hol lehet kifigurázni. Ehelyett olyan poénokkal próbálkoznak mint az Űrgolyhók sisakos, fésűs, kazettás, hey-hos vagy transzporteres poénjai. A Tag & Bink írója azonban érezhetően tudta hova lehet egy egy poént beszúrni, a forgatókönyv túlzásait kifigurázva.
Kedvenc sf paródiáim még: Ötödik elem. Galaxy Quest, Galaxis utikalauz stopposoknak.
Várom a folytatást!
Troll:
És itt véleményezzük?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése