HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (794/975) > >>

lyrán:
Most néztem meg. A Pc-s játék előtt 8 évvel játszódik a sztori.

Rykov:
Ok, elképzeltem  .

Gorgonita:
A Guest én lennék, csak be kellett volna jelentkezni hozzá. A szmájli meg valami vidámabb akart lenni -a New Gen-ről próbáltam átcsempészni a lézerkardozósokat -de nem sikerült, és így javítani sem tudom.  Úgyhogy képzeljétek így a végét:
 Recsi és Galen -idővel -majd úgyis lefordítanak mindent.

Guest:
Akkor Spoilerhegyek:

A Kotor képregények első füzeteiben Taris (ezt a Kotor 1 PC játék elején bombázzák majd szét) még áll, és egy Zayne nevű padawan padawantársait ölik meg saját mestereik, ő pedig menekülni kezd...itt tartunk. A sztorival is, meg úgy álltalában az sw univerzummal is.
 Én az ewokokkal vagyok, de amíg a jedi rendet nem ellensúlyozzák egy párszáz fős sith renddel, nehezemre esik komolyan venni a sorozatot.
 A sztorik elején a jedik sokan vannak, a sithek száma konvergál a nullához, és egy kő alatt rejtőznek. Mégis mindig befenyítik a galaxist, hogy azután az utolsó jedi, az utolsó pillanatban mégis legyőzze őket. Azután a jó öreg sablon kezdődik előről.

Ami a Katarnos sztorit illeti a Vong idején játszódhat, mert nagydarab ork szerű lények tartják fogva Jan Orst, akit ő már lassan hivatásszerűen kiszabadít. Közben szó esik némi szívügyekről, amiből akár még esküvő is lehet.

Ha valahol tévedek -sorry -de az angolom még mindig messze a tökéletestől. De Recsi és Galen -idővel -majd úgyis lefordítanak mindent. W:

Rykov:
Üdv  . Nemtudnátok valami infót írni a Star Wars Tales #21-ik részéről? A Kyle Katarnos része érdekelne   equals & opposites a címe asszem... és fogjátok é majd honosítani ?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése