HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (792/975) > >>

Gorgonita:
A Tales of the Jediket (a régieket), nem nagyon ismerem, úgyhogy kíváncsian várom. Az Empire-ekből leginkább a Darklighterekre lennék kíváncsi. De persze minden SW frissítésnek örülünk.  

Kitört a Ribillió.

SPOILER

Grafikailag bejövős, bár a borítón elég fura a sugárvető, és Vadert is sikerül újabb arányokkal gazdagítani.

Történet: Nem tudom hogy mekkora a galaxis, de úgy látszik az egy bolygóra eső címszereplők száma mégiscsak a Tattoonieon a legnagyobb.     A címmel ellentétben továbbra is a Birodalom szemszögéből követhetjük nyomon egy tiszt jó oldalon állok-e vívódását. Ilyen is volt már, nem is egyszer -Biggs, Fel, stb. A történetnek nincs lehetősége kibontakozni, hisz húzni-nyúzni kell a menetrenszerűen bekövetkező folyt. köv. feliratig, amely felett két mondatban el is hangzik a lényeg. Hiába a deja vu, hogy újra lázadós történet, ha tisztünk egy képregényhős nyugalmával pózol egy csatatér közepén, nem félve egy felé zuhanó tie-bombertől sem, akkor kissé hiteltelen. Mint az a képsor amelyen egy nálánál 2x nagyobb lázadót és egy harci droidot egyszerre győz le fegyvertelenül, miután a földre került. Persze főhősökkel megesik, de nem feltétlenül áll jól egy ilyen komolykodó, magát realistának feltüntetni igyekvő történetben.
 Egybként van itt sok ismerős hangulatelem. Minden képen dübörög a Birodalmi hadigépezet. Van egy lázadó fogoly, aki nem kér kegyelmet. Meg egy főszereplő akinek Alderaan megsemmisítése után sem világos kik a jó és rossz fiúk.
 A Rebellionból épp csak a lázadás hangulata hiányzik. Egy teherhajónyi humorforrás, akik kalandokba keverednek. Talán a következő fűzetben ők is megérkeznek. Az X-Men címek vagy a New Avengers esetében bevállt a kell egy csapat recept. Nem tudom az Star Wars címek miért idegenkednek tőle?

SPOILER VÉGE

Galen:

--- Idézet ---
--- Idézet ---Összességében. Sokat kellett várni, de megérte...
Van rá esély, hogy hamarosan jönnek a folytatások..?
--- Idézet vége ---
Sztem kb. ez lesz a ritmus továbbra is.
Bár Galen mondja ki a végső szót   .
Köszi még 1x a hozzászólást, igyekszünk   !
--- Idézet vége ---
Na nem azért mondom én a végszót mert góré vagyok...itten üzemi demokrácia van... Szóval a lassú haladás oka hogy most száz felé szakadok. De igyekezni fogunk hogy ne négy hónapot kelljen megint várni egy újabb részre...
Gorgo ! Ha lemegy a Crimson II. Utánna mások jönnek. Ez azért summás és titokzatos volt nem ?  Szóval Tales of Jedi-t tervezünk közésszúrva néhány Empire résszel. És természetesen egy kis Superman. Szóval valami ilyesmi. Kritikákat köszönjük. Ti vagytok a kemény mag.

Gorgonita:
A Sithségit! Én meg elköltöttem a 700 FT-om Galaktikára!  

A Crimson epizódról hasonló a véleményem mint Regnarnak, a szokásos Gorgo-morgo kiegészítésekkel. A fél kikötőt felszeletelő judge-dreed boba fett hibrid helyett, továbbra is szívesebben látnék egy ...de nem akarom elakadt lemezként ismételgetni magam.

Ha jól számolom épp most ígértetek meg 20,5 SW történetet erre az évre. Ezt pedig-hacsak ez nem egy válkasztási ígéret -most már be is kell tartani.  

Továbbá indítványozom hogy az SW topic követelje a fénykardos szmájlik rendszeresítését.

Recsi:

--- Idézet ---Összességében. Sokat kellett várni, de megérte...
Van rá esély, hogy hamarosan jönnek a folytatások..?
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszett, jó hogy valaki leírja a véleményét  
A folytatások jönni fognak, de, hogy mikor?
Ha jól emlékszem tavaly év elején kezdtük a Crimson Empire-t.
Megjelent eddig 8 füzet + a Kenix Kil ami kb CE 1,5. Belepiszkáltunk a Republic-be is 3 rész elejéig...volt 4 Tales történet meg egy kis Empire. Aztán volt egy nagyobb meló is, mégpedig a Zahn trilógia 1. része. Ezt ugyan nem én fordítottam, hanem Galamb Zoltán, de azért nekem be kellett írni, ill. Galennek meg retusálnia  
Ja és volt 1 Superman füzet is.
Sztem kb. ez lesz a ritmus továbbra is.
Bár Galen mondja ki a végső szót   .
Köszi még 1x a hozzászólást, igyekszünk   !

regnar:
Végre ide is jelent meg új képregény..   hosszú volt a várakozás.

Vérvörös Birodalom II
Borító. Kellemes. Szerintem jól összeállított - mármint kompozíció terén, és a színei is jók. Egyetlen "gondom" a robotzsaru sisak..   . A feliratok, betűtípus, retus a megszokott minőségű  
(de, hogy belekössek valamibe - szokásom szerint - a bal oldali figura, aki a kardot lendíti: nos a keze teljesen más fogásban van, mintha nem is a markolatot fogná - tudom húzzak a francba     )

Képregény. A rajzok, grafikai megoldások továbbra is tetszenek. Ez a kevert stílus nekem nagyon bejön. Ugyanakkor már az első oldalakon volt egy kissé visszás érzésem a kikötővel kapcsolatban. Nem túl nagy képzelőerővel alkották meg a "világot", a hajók teljesen "földi" yacht-ok, tengeralattjárók, teherhajók voltak. Engem kissé zavart, még akkor is, ha ez egy több millió világot számláló univerzum, és máshol is kitalálhatnak ilyen tárgyakat.

Történet. Az eleje kissé gyors volt, kellett az akció, hát beleírták. A közepe és a vége már jobban tetszett. A politikai csatározás a tanácsban, az egymással vitázás jót tett a füzetnek, nem annyira az akció dominált. Megmondom őszintén örülnék, ha ez az arány megmaradna, vagyis a további füzetekben is lenne egy jelentős rész politika, intrika, beszélgetés. Persze nem ismerem a történet folytatását, így ezt még nem tudhatom.

Beírás. Jól összerakott, érthető mondatok. Szerintem jól sikerült.

Összességében. Sokat kellett várni, de megérte, ez a füzet tetszett. A történet nem csupán akcióból állt, a háttérben is van cselekmény.

Van rá esély, hogy hamarosan jönnek a folytatások, vagy még mindig állnak fenn különböző akadályozó tényezők?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése