HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (789/975) > >>

regnar:
Vérvörös II/3

Borító. Érdekes, legalábbis témáját tekintve.Nem igazán kapcsolódik a jelenlegi képregény cselekményszálához. A grafika szerintem rendben van, bár a két csaj kissé túl lefinomultan ábrázolt..

Képregény. Igazából nem változik a véleményem róla, továbbra is tetszik, bár itt mintha egy kicsit több lenne az aránytalanság a figurák között, de nem zavaró.
Grappa a 12-es oldalon úgy néz ki, mint egy elcse**ett Garfield  

Történet. Jó irányba mozdult el, hogy újfent hanyagolták az akcójeleneteket, pontosabban kissé visszavettek belőlük. Viszont nem is annyira az intrika, mint inkább a humoros vonal kezd dominálni, ami szintén jót tett a dolognak, bár, elég furcsán hat az előző számok fényében. Grappa háziállat folytogatása már a paródia szintjére evez, sokáig somolyogtam rajta...Az a két csillag amikor beveri a fejét megadta a végső lökést --- lefele a székről   És utána az arc, ahogy visszaül, tudva, hogy bármikor kezdődhet újra...kész.
Kicsit megbomlott a történet feszessége és ez jót tett neki. Belefértek "kitöltő" mondatok, amelyek igazából magát a világot, vagy a helyet színesítik, jelentőségük a történet folyásában nincs.

Beírás/fordítás. A megszokott minőség, jók a betűtípusok, a mondatok könnyen olvashatóak, és jól szerkesztettek.

Összességében. Feljavult a történet a kezdeti döcögéshez képest. Jót tettek neki z apró finomságok, amelyekkel megtűzdelték. Köszi a füzetért   , várom a következőt.

Gorgonita:
Új képi elemek -új droidok, új idegenek, új hajótipus, új gárdisták -bukkannak fel ebben a számban. Ez nálam mindig jópont. A történet ezúttal nélkülözi az öncélú csihipuhit. Épp csak az eladáshoz és a történethez feltétlenül szükséges mennyiségben van jelen. Helyette van jól porciózott hutt és protokolldroid humor.    Azon is derültem amikor a gurulós őrdroid elszáguld az őrszem előtt. Elképzeltem milyen lenne a jelenet filmen. Grappa házi kedvence azért nem olyan jól megrajzolt gizmo mint Buja Féreg volt, de a rá írt poén, ahogy fatalista módon visszatér "szolgálati helyére", az valami fenomenális.  
 Szintén jó humor a képileg harsány party nagytotál ábrázolása után, az egymás öltözékét cikiző idegenek párbeszéde.

Grappa elég nagy létszámú köpönyegforgató előtt leplezi le tevékenységét, majd kijelenti, hogy a Köztársaság sosem tudja meg. Gondolom tizen a jelenlévők közül azért rögtön hívnák a jediket, hogy mennyi a kalóztámadások szervezőjéért behajtható jutalom. Na jó mondjuk nem hallották mmert G halkan beszélt.
 A hiperűrugrást már a Jedi visszatér könyvváltozatában is úgy írták le, mint amit nem befolyásol a távolság. Ennek kicsit ellentmond a Klónokban Anakin és Padme beszélgetése, mely szerint ők közelebb vannak a Geonosishoz, hamarabb érnek oda. A Sithekben viszont Palpi elég hamar odaért a peremvidéki Mustafarra, miután megérzi, hogy tanítványa veszélybe került. Ez mind a kalózok által szorongatott kapitány szavai után jurtott az eszembe. Szval a hiperür még mindig elég kaotikus szabályok szerint létezik.  

Borító: Grappa elég nyugodt ahhoz képest hogy épp az orra előtt szöktetik egymást a csajok. Biztos be van fűszerezve. Oké tudom csak borító. A hangulata a lényeg, nem a pontossága.  
 Az első oldalon jól kelti fel a figyelmet az y-winget robbanto x-wing. Egyből felébred a lázadópárti olvasó, hogy mi a fene folyik itt?  

Ezek a gondoltak jutottak eszembe olvasás közben. És persze mint mindig ezúttal is köszönet érte.   Tudom hogy telhetetlen vagyok mint egy hutt, de máris várom a következő szállítmányt.  

Troll:
Friss... Crimson Empire II - Vérvörös Birodalom II harmadik rész

regnar:
Akit érdekel, a lentebb elérhető két tömörített file-ban (x1- 1 mega, x2 - 3 mega) találhat néhány sematikus oldal és elől, illetve felülnézeti rajzot Star Wars járművekről (főleg hajók), némi ismertetővel (Mi, hol van rajtuk).

x1

x2

Galen:
Ez utóbbi is jól hangzik. Mármint az Örökség.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése