HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (787/975) > >>

Troll:
Regnar szemezget a Jeditortából...      
Kösz a gyors véleményt.

regnar:
Star Wars Pillanatok #005 - Út a nagy ismeretlenbe (plusz egy történet)

Jedi-torta   Már ezért megérte.

Út a nagy ismeretlenbe.

Ez a történet büntetett.   Először azt hittem, hogy milyen okos vagyok, hogy a "kék bolygó" említése után rá is jöttem a nagy csavarra, aztán, majd csak vége lesz. De nem! A vége tartogatta az igazi meglepetést, bár más befejezésre számítottam, azaz, hogy Chewie felismeri "Hant" és a nyakába ugrik. A grafika is bejött, kissé szögletes volt, Han egy kissé "Saturday Night Fever"-ös lett az előbukkanó enyhén dauerolt mellszőrzettel és pajesszal.  

A második mini történet rövid volt, ám jót nevettem szerencsétlen birodalmi rohamosztikon. "az űrutazók elkerülik a Gibellát"   Szerencsétlen balekok.

Igaz rövid történetek voltak, de kellően ütöttek. Köszönet értük.

Troll:
Szülinapi Friss - Star Wars Pillanatok #005 - Út a nagy ismeretlenbe (plusz egy történet)

Recsi:

--- Idézet ---Tegnap láttam egy nagyon jó rajongói filmet SW témában. Nem is annyira a történet, de a látvány nagyon ott van. Érdemes rákukkantani, bár kb. 200 mega a cucc.
--- Idézet vége ---
A film tényleg állat. Itt a hivatalos honlap: I.M.P.S.

Gorgonita:
Szrtem úgy értette hogy egy romboló és egy korvett rakodik át, mondjuk felszerelést, vagy más rakományt mivel a Tattooine-nak nincs orbitális kikötője. Ekkor már nem volt lövöldözés, összekapcsolódtak és lehet hogy vacak volt a távcső is. Meg aztán Luke-ot alapból nem vették komolyan hisz mindig álmodozott, és ő sem lehetett túl biztos abban amit látott, hisz Biggs meg tudta győzni a tévedéséről.
 Egybként meg azt hiszem pont ez a színész érkezik mostanság hazánkba az Átjáró napra. Miért nem kérdezed meg tőle személyesen, hogy mit látott ?  

Megnéztem a filmet is. Tényleg nagyon pofás, és a poénok is tetszettek.    De azért 1x szeretnék már olyan fan filmet is látni, aminek a története is komolyan vehető.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése