HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
"Én még nem láttam Hogy néz ki? karakterek milyennek tűnnek?
Ha már itt tartunk. Nekem a Rebellion grafikailag abszolut nem jön be. Egyszerűen nem tetszik. sem a technika, sem a rajzok'
Nekem meg inkább a sztorija nem tetszik. De azért jó volt újra látni Leiát, Luke-ot, Wedge-t.
Legacy:
Grafika: Engem a Crimsonra emlékeztet. Kemény fiúk, politikusok, piros páncélok. De ez még csak egy olyan Handbook féle.
SPOLIER
A Köztársaság és Maradvány békéjét lezúzta a Vong ezért ők lezúzták a Vongot. Előbbiből Galaktikus Szövetség utóbbiból újra Birodalom lett, ezúttal jóindulatú uralkodóval.
Fordulat hogy a Jedik vezetője Kol Skywalker aki a coruscanti templom és politika helyett inkább az Ossusi akadémián edz a hadak ösvényét járná, míg a birodalom a "gyözelem háború nélkül" diplomáciával próbálkozik.
Így talán nem is csoda, hogy Cade Skywalker kalózok közt lel otthonra, titkolva örökségét, Van neki hosszú kabátja, spéci fegyver, Mynock nevű hajója, retteget kalóztetkója, és segítői a csempész és fejvadász szakmájában.
Eközben Korribanon a várakozásoknak megfelelően feltámad egy párszáz éve halott Darth, aki Krayt (jóképű álarca van neki hozzá), elveti a csak kettő lehet szabályt, kinyílvánítva, hogy csak egy lehet az meg maga a Sith Rend. Soraiban szarvas (twi'lek nő, chagrillai férfi) és nem szarvas, de élőholt szerű Darthok. Ilyen nevekkel, hogy Darth Talon, Darth Nihl, stb.
További szereplőink:
Fel császár, és lánya Fel hercegnő, meg néhány trónra áhítozó moff.
Birodalmi politikusok akik bolygókat építenek újjá a Vong után, ruhájukon a birodalmi jelvénnyel, ami miatt korábban meg ugye bolygók pusztultak el.
Birodalmi lovagok, piros páncélben egyenfénykarddal.
Twilek ikrek, egyikük jedi, másik birodalmi diplomata.
Alvilági figurák: hutt nő, wookie férfi, emberleány.
Új hajótípusok: Palleaon osztályú Superdestroyer, új tie (sienar predator), új x-wing, új jedi-shuttle.
Birodalmi pilóták, rohamoszik. A Gal Szöv oldaláról csak jediket mutat be, a füzet. Köztük egy zabrak Vos utánzatot.
SPOILER END
Ha valamit esetleg elferdítettem, bocs, de nagyvonalakban erról lenne szó.
Schmutte:
Na ezért szeretek ide járni! A legjobb SW Pillanatok és Talesek magyarosul
Mindig sikerül a legjobb sztorikat kiválasztani
regnar:
Galen:
Ezért (is) vagyunk itt állandóan. Legközelebb kérdezni sem kell, egyből jedi elmetrükkel kiolvassátok a gondolatot a fejünkből
Így elsőre nem is tudom... Érdekes feje van a fickónak. Meglássuk. Viszont a borító (amelyet már volt szerencsém látni) elég jól néz ki. Mondjuk a "the future of Star Wars" feliratot kissé erősnek érzem...
És csak 25 cent egy lap? Dobhatnának belőle felénk is.
Galen:
boritó
walker
regnar:
--- Idézet ---Kijött a Legacy 00
--- Idézet vége ---
Én még nem láttam Hogy néz ki? karakterek milyennek tűnnek?
Ha már itt tartunk. Nekem a Rebellion grafikailag abszolut nem jön be. Egyszerűen nem tetszik. sem a technika, sem a rajzok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése