HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (782/975) > >>

Chavez:

--- Idézet ---Uh! Olvastam a chatboxban , hogy van akinek nem jon be az SW. (Ki erti ezt?!)
Minden esetre Recsi es Galen, fol se vegyetek!
Jol nyomjatok, csak igy tovabb.  
--- Idézet vége ---
Bizony, SW-t a Népnek!!! Én is veletek vagyok!

Gorgonita:
De hogy miért nem lehetett ezeket ugyanolyan méretben kihozni, ahogy az eddigi mitudoményhány kiadó tette?  Egybként ha jól tévedek már az Új Rend is kijött. Mivel én anno jó kis rajongó-fogyasztó voltam, jóformán minden megvan (kivéve Wedge játszmája, a Mandalori páncél, meg egy Ifju Jedi) inkább az újabb könyvekre lennék kíváncsi.

Mi a véleményetek a mostani DH történetekről?

A Kotornál nem értem, hogy ha ott vannak a sithek, akkor minek kellett a Jedi tanácsból gonosz ellenséget faragni. Sajnos nem tudtam lefordítani a főmester magyarázom a bizonyítványomk indoklását se, de tartok tőle hogy az sem győzne meg arról, hogy ez egy logikus történet.

A Rebellion hangulata tetszik, gondolom azért mert kedvenc Nebulon-B fregattomon játszódik, de a története az árulók négy füzeten keresztül tartó tépelődésével, egyáltalán nem köt le. A két flotta csatája helyett, megintcsak érdekesebb lett volna egy-két új világ. Nkem legalábbis biztosan.

A Legacy a díszletek felállítása után (01) felvonultatja a fontosabb sakkfigurákat (02). Örülök hogy Cade-nek nem kenyere az ölés, de akkor meg miért pont fejvadászként dolgozik, miért nem mondjuk peremcserkészként?   Erre azért nem lehet az a válasz, hogy ez egy kemény galaxis. Meg mitől lenne kemény? Valaha réges rég még voltak benne ewokok, mókás robotok, yodamanó is. (Oswaftok, beldonok, Kuka és Kék Max párosa...de nem folytatom.)
 Tartok attól is hogy a hármas sakkjátszma (birodalom, sithek, jedik-már ha utóbbiak képviselnek még erőt), sakklépései közepette itt is elvész majd a kalandos utazások varázsa. Mert a sakkfigurák állítgatása közben eddig csak kantinokat, és fénykardpárbajok mögött elsuhanó komor vidékeket láttunk a galaxisból.

Egy új oldal:
 http://www.starwarsklub.hu/index.htm

regnar:
Azért szerintem érdemes lenne megemlíteni, hogy VÉGRE valahára kijött az Utolsó parancs magyarul is       , és talán teljes lesz a Zahn trilógia magyarul. Bár a papír minősége hagy kívánnivalót maga után, de ne legyünk telhetetlenek.

Galen:
Jó. Köszönjük hogy ebben az uborkaszezonban (amit persze valamiképp mi generálunk) azért be tetszett nézni hozzánk. TEssék sűrűbben jönni. A Chatbox vitájához meg nem igazán lehet hozzászólni. Valakinek ez tetszik valakinek az. De hogy vannak olyanok akik ezen elkezdenek vitázni... Mindenesetre mi "nyomjuk" tovább, ha egy kicsit most lassan is...
Egyébként dolgozunk az Amerika kapitány Vs Darth Vader füzeten. Acíme ez lesz: Szeressük egymást gyerekeeeek...

szerkesztés:Te ez a VUK nagyon vicsorog...tán' csigát enne ?

Kendra:
Uh! Olvastam a chatboxban , hogy van akinek nem jon be az SW. (Ki erti ezt?!)
Minden esetre Recsi es Galen, fol se vegyetek!
Jol nyomjatok, csak igy tovabb.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése