HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Colossus:
Hy!
Folytatás mindíg is lesz, hiszen a Star Wars univerzum a jó és a rossz örök párharcáról szól, ahol néha a Sith és néha a Jedi van hatalmon.
Colossus
regnar:
--- Idézet ---Van egyáltalán tervbe véve valamiféle folytatás ezután a Birodalom baromság után?
--- Idézet vége ---
A két főjedi biztosan bővebb válasszal tud szolgálni mint én, de ha arra gondolsz, hogy a birodalom bukása után alakul-e új köztársaság, és folytatódnak-e a kalandok, akkor igen.
Hiszen a birodalom utáni időkben járunk éppen a Zahn trilógia füzeteiben is, vagy a Dark Empire oldalain, nem beszélve a Reunionról, ahol érdekes eseménynek lehetünk tanúi.
Vagy pontosan mire gondolsz a birodalom utáni időkkel kapcsolatban. A birodalom maradványai mindig is ott lesznek midenhol - szerintem - tehát végleg nem tűnhet el, főleg a Sith nem.
ha arra gondolsz, hogy mi jön az Empire füzetek után, akkor azt tudom válaszolni, hogy a Rebellion sorozat.
Marci:
Nos hogy comic fronton mi lesz, nemtom, az itteni guruk biztos válaszolnak majd.
A comic-ok viszont valahol igazodnak az SW univerzum történelméhez, tehát, az egész nagy nagy történetnek ez a vége 130 évvel a yavini csata után:
"In the aftermath of a three-way war between the Galactic Alliance, Galactic Empire, and the new Sith Order; the Galactic Empire is a major power in the Galaxy again (and the Sith have gained great power as well), and the Galactic Alliance is in a very weak position.
Cade Skywalker, the great-grandson of Luke Skywalker, was trained to be a Jedi, but walked away from the Jedi Order to become a bounty hunter. He begins to rediscover his destiny as a member of the Skywalker clan, and rise to challenge the reborn Sith."
Nagyon röviden: Darth Vader és Palpi halála után a felkelők megpróbálnak rendet vinni a galaxisba és felépíteni egyfajta bolygóközi szövetséget, amely törekvést számos esemény megzavar: Thrawn admirális törekvései, Palpi klón megjelenése, háború egy idegen fajjal, Skywalker és Solo család összetűzései, stb.
130 évvel a yavini csata után az erőviszonyok: Sith-eknek sikerült összeszedniük magukat (komoly erő), igen létezik Birodalom (1 császárral az élén, komoly erő), a Csillagközi Szövetség pedig meggyengülve nyalogatja sebeit.
De Cade Skywalker az egyik reggel félrenyeli kakajóját és fuldoklása közben megvilágosodik: a Sith-ek állnak a kakaó embargó mögött ezért llevágja majd őket mind!!!!!!
SW fan:
Köszönöm Marci, de tudod az a bajom, hogy a kérdésemre nem kaptam választ.
Van egyáltalán tervbe véve valamiféle folytatás ezután a Birodalom baromság után?
Marci:
SW fan, ajánlom figyelmedbe ezt: az SW galaxis komplett történelme. Böngészd végig.
Elvileg itt mindenre választ találsz.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dates_in_Star_Wars
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése