HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (768/975) > >>

Recsi:
Akkó jó!
Most már csak azt nem értem, hogy milyen SW DVD fog bejönni magyarországra?

SW fan:
recsinek elsosorban, de mindenkinek:

Akkor így értem.

A jellemzot nem rátok értettem, hanem arra, hogy mostanában, mint ha hallódna a netes SW. Persze vannak még könyvek, de ahányszor csak felmegyek egy honlapra, ahol állandó a forgalom ott mindig azt látom, hogy vagy a jó fiúkat fikázzák. Na meg itt van a Legacy, ami most néhány évig vezetni fogja a SW jövoképet, stb.

Persze a ti esetetekben tévedtem. Csak most, mint ha a netes SW hallódna. Pedig még meg sem jelentek a vongos storyk.

Recsi:
Hehe! Az lesz a vége, hogy azt hisszük senkit nem érdekel, és ki se rakjuk, aztán börzén mindenki hozza CD-n az elkészült cuccát, és cserélünk.
Belterjesen...

talgaby:

--- Idézet ---
--- Idézet ---szerintem nem. ami leghamarabb várható az a Vérvörös Birodalom II befejezése, amibol még van két rész... ha szerencsétek van, akkor az még év végéig befejezodik.
--- Idézet vége ---
Jellemzo!
--- Idézet vége ---
Nos, remélem, hogy csak a "ha szerencsétek van" kissé félreérthető fogalmazású szövegrészére értette ezt a még inkább félreérthető dolgot.
--- Idézet ---Biztos az hogy ingyér dolgozunk és nem köszönjük meg még azt is hogy ránkszarnak.
--- Idézet vége ---
Mondjuk az igaz, hogy egy bukk vagy bakk nem ártana minden létező képregény után. De lassan már tényleg szokványos lesz, hogy alig-alig vannak, akik véleményeznek, és egy aktívabb fórumozó már a furcsaság kategóriájába esik...

Galen:

--- Idézet ---
--- Idézet ---Jellemzo!
--- Idézet vége ---
nincs miért dühösnek lenni  
a srácok maguknak csinálják, ahogy ők szokták mondani: az csak egy plusz, hogy itt non-profit megosztják veletek, és nem csak maguknak írják ki a dolgaikat cd-re.
különben ha megnézed, eddig elég sok SW képregényt készítettek, anno volt, hogy heti rendszerességgel is. de mivel szép lassan elmaradt itt a fórumon a véleményezés, így azóta nem verik el kezüket-lábukat azért, hogy másnak jó legyen  
--- Idézet vége ---
Meg akartam várni amíg kiderül hogy mi a jellemző ránk. De ideírom a gondolataim. Micho jól mondta: nem törjük szét kezünk lábunk. Viszont gyorsan hozzáteszem, hogy ez nem azt jelenti hogy otthon hegyre-halomra állnak a neten nem publikált SW képregények. Nem. A helyzet úgy áll hogy Recsi fordít én meg grafikailag heggesztek. Namost Recsi fordít is és nála tényleg ott állnak a fordítások. Állnak és várnak rám. Viszont én most kénytelen voltam belassítani. Lassan készülnek a cuccok. Recsi meg mivel egy Jedi rendből vagyunk, vár rám (hát hogy meddig nem tudom. Remélem nem csap át sith-be és dob le az aknába). Szóval türelmeteket kérjük...lassan csepegnek az anyagok.

És természetesen repesve várjuk mi is a "jellemző" ránk. Biztos az hogy ingyér dolgozunk és nem köszönjük meg még azt is hogy ránkszarnak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése