HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
SW fan:
Recsi, te azt mondtad néhány héttel ezelött, hogy Galennal nagyon lassan mennek a dolgok. Ha jól emlékszem, akkor o fordít, te illesztgetsz.
Én szeretnék nektek segíteni, ezért mi lenne, ha segítenék Galennek?
Ezt úgy képzeltem el, hogy én is fordító leszek, és keresnénk még valakit, aki illesztget. És így két csoport lenne.
De ez csak egy ötlet.
Mit szólsz hozzá?
SW fan:
--- Idézet ---
--- Idézet --- A The Unility Force magyar fordítása, ami a vong háború utolsó része. Még sokéig nem fog megjelenni magyarul. Sajnos.
--- Idézet vége ---
Jah, az? Fura volt magyarul hallani. Szeintem a vong háborús cuccok vagy nem jelennek meg magyarul egyáltalán vagy csak max öt év múlva. Mondjuk nekem nem nagyon hiányozna, nem olyan jó sztori az.
Legacy3 utáni történések minden valószínuség szerint fellelhetoek lesznek a legacy4-ben Egy hónap nem nagy várakozási ido, nem akkora projekt ez hogy spoilerezni kéne a részek megjelenése elott. De ha a sorozat végére gondolsz, azt szerintem még az íróik se tudják bztosan
--- Idézet vége ---
Szívem csücske nekem most a Csillagszövetség, vagyis ami megmaradt a Galaktikus Szövetségbol. Van már valami konkrétum azon kívül, hogy sebeit nyalogatja?
Legfoképp az érdekelne, hogy mekkora területét teszi ki a SW Galaxisnak.
Schmutte:
--- Idézet ---A The Unility Force magyar fordítása, ami a vong háború utolsó része. Még sokéig nem fog megjelenni magyarul. Sajnos.
--- Idézet vége ---
Jah, az? Fura volt magyarul hallani. Szeintem a vong háborús cuccok vagy nem jelennek meg magyarul egyáltalán vagy csak max öt év múlva. Mondjuk nekem nem nagyon hiányozna, nem olyan jó sztori az.
Legacy3 utáni történések minden valószínűség szerint fellelhetőek lesznek a legacy4-ben Egy hónap nem nagy várakozási idő, nem akkora projekt ez hogy spoilerezni kéne a részek megjelenése előtt. De ha a sorozat végére gondolsz, azt szerintem még az íróik se tudják bztosan
SW fan:
--- Idézet ---Biztos nem rajzfilm, mert olyanból csak a Clone Wars, a Droids és az Ewoks vannak, plusz ami még készül. Egyébként az Egyesíto Ero az mi?
--- Idézet vége ---
A The Unility Force magyar fordítása, ami a vong háború utolsó része. Még sokéig nem fog megjelenni magyarul. Sajnos.
Amúgy van esetleg valami híred a Legacy3 utáni történésekrol? Foleg a Csillagszövetség érdekelne.
De ha nem tudod, hogy mi az a Legacy, akkor inkább hagyjuk.
Schmutte:
Biztos nem rajzfilm, mert olyanból csak a Clone Wars, a Droids és az Ewoks vannak, plusz ami még készül. Egyébként az Egyesítő Erő az mi?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése