HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
SW fan:
Grogonita: a Csillagszövetségrol még mindig nincs semmi hír?
Galen:
--- Idézet ---Egy olyan logóval, mint az SW a Civil War-t, meg az Identity Crisist kellene szorongatniuk. Ehelyett össz-vissz négy sorozatot tudnak szembeállítani a Marvel, DC címek dömpingjével. Kissebb az SW galaxis mint a Marvel univerzum? Nem. Szürkébbek a karakterei? Nem. Bénábbak az írói? Igen.
--- Idézet vége ---
Ezzel mélységesen egyetértek.
Gorgonita:
Spoiler be mert unatkozom
A Legacy 04-ben egy csapat rohamoszi filózik azon miért is kell rohamoszik ellen harcolniuk. Alighanem az író is ezen filózhatott, és mivel nem volt jobb ötlete a szereplők szájába adta gondolatait. Az ewokok meg gondolom közben gubihalacstenyésztési továbbképzésen vesznek részt a Naboon.
Azért érdekes, hogy az összes franchise nyomja ezeket a "felnőtt" történeteket, amelyek messze nem felnőtteknek íródnak (az a Midnight Nation, a Rising Stars meg az Y The Last Man, ami tényleg felnőtteknek szól), és nem veszik észre, hogy a fogyasztások nem őket igazolják?
Egy olyan logóval, mint az SW a Civil War-t, meg az Identity Crisist kellene szorongatniuk. Ehelyett össz-vissz négy sorozatot tudnak szembeállítani a Marvel, DC címek dömpingjével. Kissebb az SW galaxis mint a Marvel univerzum? Nem. Szürkébbek a karakterei? Nem. Bénábbak az írói? Igen.
Időszerű lenne ha valaki újra célbavenné a gyerekközönséget, a fogyaszthatóbb szórakozásért, vagy tényleg a felnőtteknek írnának valamit, a minőség kedvéért. Ahogy azt a SpiderTom oldalán egy Spidey író pedzegeti a riporteri kérdésekre. mert ezzel csak a cinikus kamaszok lesznek kibékülve.
Ebben a Legacyban egyetlen élmény volt. A rohamoszinő a nagy mordállyal. Az tényleg olyan volt mint rocker a gitárral. "Micsoda bálvány, előtte az állvány" Fallikus, na.
Szvsz. (Nesztek űrcsibészek, ha leült volna a topic )
Spoiler ki.
Egybként semmi bajom a rockerekkel. megyek is tankcsapdázni. A nevem rock, a nevem roll...
Tindalos:
Bocsi,rontva
Recsi:
--- Idézet ---Recsi, te azt mondtad néhány héttel ezelött, hogy Galennal nagyon lassan mennek a dolgok. Ha jól emlékszem, akkor o fordít, te illesztgetsz.
Én szeretnék nektek segíteni, ezért mi lenne, ha segítenék Galennek?
Ezt úgy képzeltem el, hogy én is fordító leszek, és keresnénk még valakit, aki illesztget. És így két csoport lenne.
De ez csak egy ötlet.
Mit szólsz hozzá?
--- Idézet vége ---
Fordítva van a dolog, én fordítok és beírok, Galen a borítót csinálja és a grafikai feljavítást.
Nézd meg a Képregény.net-en a foglalásokat. Amit azon kívül találsz, fordíthatod nyugodtan, de inkább csak régi dolgokat keress, ne a Legacy-t. Általában 1-1és fél éves cuccok kerülnek ki a honosító oldalakra. Aki frissebbet akar az vegye meg!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése