HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
SW fan:
Kösz, Gorgonita.
ZS.O=Zsivány Osztag. Valamikor nagyon égen valaki elküldte nekem, de sajna angolul.
Galen, Recsi, nem tudjátok, hogy hol a darkhorse.com-ról ingyen lehe letölteni a képregényeket?
És tudnátok még mondani azonkívül olyan oldalakat, ahol SW képregényeket lehet letölteni?
És még egy utolsó kérdés. Az Empire at War letöltheto a starwars.com-ról? Ha igen, akkor hogyan?
Galen:
képek:http://www.worth1000.com/cache/contest/contestcache.asp?contest_id=12447&display=photoshop#entries
Gorgonita:
Ne térképes illusztrációkra gondolj, hanem szereplőkre. Mivel az előzetesben egy deka x-wing pilóta, calamari szenátor vagy wookie kommandós rajza sem szerepelt, gondolom nem is fognak felbukkani, amíg a most elindított történetszálak bonyolódnak.
Cade az öröksége elől menekül, de előbb utóbb szembe kell vele néznie. A hercegnő pedig rá fog döbbeni, hogy az apja beálldozta volna a Bastion megőrzése érdekében.
Mindkettejüknek lesz oka szembefordulni eddigi életvitelükkel, innen már csak idő kérdése hogy új hobbit keressenek maguknak.
Mi az a Zs. O?
SW fan:
--- Idézet ---SW fan: Nekem még nem üzentek. Ebben a számban csak rohamoszik voltak. Egybként a Legacy-ban szerintem nem is fog szerepelni jó darabig a szövetség. Az elozetesben, ahol a szereploket mutatták be, csak egy mondat erejéig említik, míg minden mást oldalnyi rajzokkal illusztráltak. Szrtem -de ez csak tipp részemrol -Cade és a hercegno fognak létrehozni valami szövetségfélét.
--- Idézet vége ---
Esetleg tudnál egy térképet küldeni?
És mbol gondolod, hogy Cade és a hercegno hozza létre a Szövetséget? Én még csak ZS.O-t fordítok, de a Legacyvel nem foglalkozom. Azaz nem idegesítem magam.
Gorgonita:
Galen: A többivel meg nem, mi?
SW fan: Nekem még nem üzentek. Ebben a számban csak rohamoszik voltak. Egybként a Legacy-ban szerintem nem is fog szerepelni jó darabig a szövetség. Az előzetesben, ahol a szereplőket mutatták be, csak egy mondat erejéig említik, míg minden mást oldalnyi rajzokkal illusztráltak. Szrtem -de ez csak tipp részemről -Cade és a hercegnő fognak létrehozni valami szövetségfélét.
Más. A DC el (vagy újra) indított egy Mystery of Space nevű címet, ami félig sf félig super hangulatú. Statisztáldogál benne egy két arc, aki nyugodtan beülhetne a Mos Eisley kantinba is.
Jöhete már a Dark Times. Nincs mit szapulnom. Vagy egy kis Crimson.
Ide meg kellene egy fénykardos szmájli.
Addig is egy kis klasszikus:
ÉRTELMES JEDI- VERS
Gyurmázom az oviban,
Ekkor jön meg Obi-Wan.
Jedi-lovag lenne ő,
Tegnap nem volt sok eső.
Fénykardja a kezében,
Nem voltam még Veszprémben.
Ide kéne még egy sor,
Üssetek meg hatvanszor.
Navigáció