HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (763/975) > >>

Galen:
ó, az nem rossz. Mondjuk én a Vongokra jobban kiváncsi lettem volna. Lesz minden könyvben valami összefoglaló a kimaradt könyvekről ? "Emberek akik az ikreket keresik,Anakint vagy csubit az ne nézelődjön mert meghaltak" ? Biztos megoldják.

Gorgonita:
A starwars.hu most számolt be egy új könyv sorozatrol ami a Vong után játszódik.

Recsi:

--- Idézet ---
--- Idézet --- -SW pedig van a Kepregeny.net, a Newgen és a Yggdrasil BK oldalán. A linkjeiket megtalálod a fooldalon.
-Empire at war pedig nem töltheto le a starwars.com-ról. (max. a Patch vagy update)
--- Idézet vége ---
- úgy értettem, hogy angol/német nyelvu honlapok. Mert csak ezt a két nyelbet beszélem.
- nem tudod esetleg, hogy honnan lehetletölteni?
--- Idézet vége ---
Az ISOHUNT-on próbáld meg, de nem én mondtam.   Vagy a megaman DC++ hubon, a címe : megaman.gotdns.com

SW fan:

--- Idézet ----SW pedig van a Kepregeny.net, a Newgen és a Yggdrasil BK oldalán. A linkjeiket megtalálod a fooldalon.
-Empire at war pedig nem töltheto le a starwars.com-ról. (max. a Patch vagy update)
--- Idézet vége ---
- úgy értettem, hogy angol/német nyelvu honlapok. Mert csak ezt a két nyelbet beszélem.
- nem tudod esetleg, hogy honnan lehetletölteni?

Galen:

--- Idézet ---Galen, Recsi, nem tudjátok, hogy hol a darkhorse.com-ról ingyen lehe letölteni a képregényeket?
És tudnátok még mondani azonkívül olyan oldalakat, ahol SW képregényeket lehet letölteni?

És még egy utolsó kérdés. Az Empire at War letöltheto a starwars.com-ról? Ha igen, akkor hogyan?
--- Idézet vége ---
-Mivel a világon semmi sincs ingyen, így a darkhorse-ról sem lehet ingyen képregényt letölteni. (max. promo lapokat)
-SW pedig van a Kepregeny.net, a Newgen és a Yggdrasil BK oldalán. A linkjeiket megtalálod a főoldalon.
-Empire at war pedig nem tölthető le a starwars.com-ról. (max. a Patch vagy update)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése