HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (77/975) > >>

Goten56:
Jó, hogy nem ölték meg Chewie-t. Így elő tudják cibálni akár 10-12 évvel később játszódó történetben is, hogy megint eladhassanak egy rakás figurát.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Április 30., 12:50:49 ---Már csak arra lennék kíváncsi, hogy igaz-e, hogy ezt állítólag a Disney csinálta meg utólag Abrams tudta nélkül - gondolom azt olvastátok, mikor Abrams produkciós cégétől kiszivárgotaták, hogy a moziba küldött verzió nem teljesen az volt, amit Abrams bedobozolt...

--- Idézet vége ---

Amikor jöttek a szivárgások, és a film premierje után kiderült róluk, hogy

akkor eszembe jutottak azok a szivárgások, amik a filmbe végül nem kerültek bele, de a srác korábbi leírásaiban mégis szerepeltek, akkor igen, el tudom képzelni, hogy a Disney alaposan belenyúlt a kész változatba.
Ahogy azt is, hogy a Falcon, Lando és Chewie eredetileg meghaltak volna.
- szerepelt az egyik korábbi szivárgásban
- a LEGO ezt a képet tette közzé:

- a filmzene egyik kiszivárgott tracklistáján szerepelt egy olyan szám, hogy "The Last Flight Of The Falcon"

Ja, és még 2 plusz kép a "Megmagyarázó Univerzumhoz":

A Birodalommal kapcsolatos észrevételeidhez pedig csak azt tudom mondani, amit Farek is írt a te hozzászólásod felett.

Kayamiel:
Köszönöm a Sötét Idők második kötetét  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

Farek:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Április 30., 12:50:49 ---Ha megnézed, az Ébredő erőben semmi olyan nem maradt nyitva, amit jogosan ne várhattunk volna el, hogy később megmagyarázzák a folytatásokban - és lehet hogy ezért elküldenek engem páran a fenébe, de anno a Birodalomról is csak azt tudtuk, hogy gonosz és galaktikus, innentől nekem nem volt annyira szentségtörés, hogy nem rágták rögtön a film elején a számba, hogy mi az az Első Rend.

--- Idézet vége ---
Azért nem hasonlítanám össze ezt a kettőt, mert akkor a Birodalomnak nem volt előzménye és nem is kellett róla többet tudni. Úgy kezdődött, mint egy népmese, (mint ahogy az is volt, csak az űrben) arról meg mindenki tudta, hogy egy ilyen felütés mit takar.
Viszont az eredeti trilógia végére a birodalmat megdöntötték és eljött a béke időszaka. Ehhez képest az új filmek bedobnak egy nem annyira sokkal későbbi, de teljesen más alaphelyzetet, mindenféle átvezető magyarázat nélkül, az előzőekhez képest teljesen érthetetlenül.
És igen, én filmet akartam nézni, nem elő-, utó- és egyéb regény- és képregényfolyamokat olvasgatni. És egy rövid, de velős átfogó pont belefért volna a bevezető szövegbe.

Aldarion:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Április 28., 14:30:21 ---Nem azért, de a mostani filmek már eleve így íródnak.
Ki volt Rey apja? Olvasd el a TROS regényváltozatát! Palpatine egy bukott, Erőérzékenység nélkül "született" klónja.
Hogy van életben Palpatine? Olvasd el a TROS regényváltozatát! Miközben lezuhant az aknába, a tudatát egy klóntestbe tette át.
Miért és hogy lett gonosz Kylo. Olvasd el a Rise Of Kylo Rent!
Honnan jött az Első Rend és kik ők? Olvasd el a Vérvonalat és az Utóhatás trilógiát!
Stb.
Erre létezik egy nagyon jó mém:

--- Idézet vége ---
Én csak azt mondtam, hogy megértem az elképzelést, hogy miért gondolták egyszerűbbnek újraírni az idővonalat az új filmek előtt. Az hogy ilyen irányba megy el a dolog, azt akkor még nem lehett tudni. Ha megnézed, az Ébredő erőben semmi olyan nem maradt nyitva, amit jogosan ne várhattunk volna el, hogy később megmagyarázzák a folytatásokban - és lehet hogy ezért elküldenek engem páran a fenébe, de anno a Birodalomról is csak azt tudtuk, hogy gonosz és galaktikus, innentől nekem nem volt annyira szentségtörés, hogy nem rágták rögtön a film elején a számba, hogy mi az az Első Rend. De amúgy igen, Farekkal is ezt beszéltük, hogy elég gáz, hogy így szétollózták a filmet és a kérdések zömére csak a könyvben adnak választ. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy igaz-e, hogy ezt állítólag a Disney csinálta meg utólag Abrams tudta nélkül - gondolom azt olvastátok, mikor Abrams produkciós cégétől kiszivárgotaták, hogy a moziba küldött verzió nem teljesen az volt, amit Abrams bedobozolt...

Ez a mém nekem új, de zseniális...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése