HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (759/975) > >>

Rykov:
Sebaj, az erő még veletek van!  

Galen:

--- Idézetet írta: Rykov ---Csak kérdezem, hogy a Jedi vs Sith mikorra várható?
--- Idézet vége ---
Most egyelőre befejezzük a Vérvöröst. További tervekkel meg még nem sietünk mert volt egy kis kavarás-akadás. Várakozó pozicióban vagyunk...Valami lesz. Ha lassan is de lesz.

Schmatzy:
Persze, persze, Lynchre gondoltam. Van néhány ilyen filmes ember, akit keverek.

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Schmatzy ---Én láttam azt az HBO-s cuccot, de megmondom őszintén, a könyvhöz képest nem tetszett. Még David Fincher se tetszett, bár az jobb volt. Még mindig várok a tökéletes adaptációra.
--- Idézet vége ---

David Lynch-re gondolhattál. Ő tényleg király rendező. De saját Dűne adaptációját maga is rossz filmnek tartja. Anyagiakra fogja, hogy nem elégedett vele.
 Az újabb feldolgozások engem hangulatukkal fogtak meg. Ott sem telt a tv-s költségvetésből minden díszletre, kosztümre. De gyakran egy-egy tárgyról indított vágás -legyen az sátorlap, doboló, Alia távcsöve valahogy odavarázsolt Arrakisra.
 A könyv meg persze utolérhetetlen. Egyetlen filmfeldolgozás van, ami szerintem túltesz még a könyvön is. A Galaxis Utikalauz Stopposoknak.

Schmatzy:
Én láttam azt az HBO-s cuccot, de megmondom őszintén, a könyvhöz képest nem tetszett. Még David Fincher se tetszett, bár az jobb volt. Még mindig várok a tökéletes adaptációra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése