HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (753/975) > >>

Gorgonita:
Hát én sok jót nem várok a Kotor 3 tól. Az csak a dolog egyik része, hogy a fejlesztőcsapat, vagy az ep3 miatti hajrá miatt a kotor 2 történetének se füle se farka. De...

A kotor 1-ben köszönöm szépen beutazhattam a galaxist. Azt a messzi-messzi réges-régit. Voltam Kashyykon, taszken faluban, Taris városáben és a végén Hawai-bolygón is. Kincset kerestem, becsajoztam Bastiá-val és mókás utitársakkal kalandoztam egy jót.

A kotor 2-ben lőttek a vakációnak, és átmentünk horrorgalaxisba. Bányászok hullahegyei, elpusztított bolygó maradványai, Korriban, Korribannál is setétebb planéta, Mandalor tábor., kísértetjárta zombicsillagromboló, megzakkant jedik. Az utitársak nemnormális fejvadászok, sithek, mandalorok, orgyilkosdroidok.

Még a vak karakter is láthatja, hogy itt bezony nekifeküdtek a marketingesek a darknak hadd foggyon a cucc a hangulat rovására.
 Namármost ha a 2 után elkészül a 3 a marketing sikeres volt mint ep3-ban Anakin sétája a szomszéd ovódába első füttyszóra. Ezek után mit várhatunk a kotor 3-tól? Élőhallott legénységet és zombiee főszereplőt?

Ahogy Mark Hamill mondta. Régen az volt a jó, hogy két robot vitatkozott azon, hogy ki vigye el a balhét. De ne legyen igazam...

Galen:
köszönjük...jön a folytatás...nem soká...

gomi:
Hali!

Nagyon nagyon örültem az új résznek a Vérvörös birodalomból és az pléne nagyon jó volt, hogy egy kis bevezetőt adtatok a retusálási melóba. A végeredmény magáért beszél! Kiváló beírás és fordítás! Remélem lesz még több is

XRay:
Köszönöm én is. Olyan jó minőségű mint a többi. Bekerült a gyüjteményembe.

Galen:
Nagyon szivesen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése