HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
--- Idézet ---Nyugi, tényleg nem.
--- Idézet vége ---
De miért nem?
--- Idézet ---Melyik is ez a honlap ?
--- Idézet vége ---
A profilomban van link.
Rykov:
--- Idézet ---De szerintem ő sem rád gondolt.
--- Idézet vége ---
Nyugi, tényleg nem.
Galen:
--- Idézetet írta: Gorgonita ---És ha egyszer ez a véleményem, miért írnék mást? Hogy el ne szomorodj?
--- Idézet vége ---
Helyes...ezt várjuk eztán is. De szerintem ő sem rád gondolt.
--- Idézetet írta: Gorgonita ---Én irogatok a honlapomra, szintén nem fizetésért.
--- Idézet vége ---
Melyik is ez a honlap ?
--- Idézetet írta: Gorgonita ---Egyébként is nekem szabad. Én vagyok itt a legrégebben. Igaz-e Regnar?
--- Idézet vége ---
Neked szabad. Regnar-t meg elkaphatta valamilyen osztagocska.
--- Idézetet írta: Gorgonita ---Egybként meg nem sürgetés, de várom a következő kritizálnivalót.
--- Idézet vége ---
Nah...már megijedtem hogy sürgetés...Recsi !!! vidd vissza az üstöt...csak viccelt...
Gorgonita:
Én csak a képregényeket kritizálom -szigorúan szvsz alapon -és nem a honosítást.
Galen és Recsi fáradozásait mindig megköszönöm. Én is örülök mindennek amit feltesznek.
Az írók viszont sok esetben fáradozhatnának még egy kicsit. És ha egyszer ez a véleményem, miért írnék mást? Hogy el ne szomorodj?
Én irogatok a honlapomra, szintén nem fizetésért. Kaptam már én is kritikát. De ezek nem szegik kedvem. Semmi baj a kritikával, amíg megüt egy kultúrált mércét. Úgyis a kritizált fél dönti el beépít-e belőle valamit vagy sem.
A sztrájk idején véleményezésre esküdtünk fel, nem dícsőítésre.
Egyébként is nekem szabad. Én vagyok itt a legrégebben. Igaz-e Regnar?
Engedélyem van rá. Azt kritizálhatok amit csak akarok, amig G & R fel nem aprítanak ewokpörköltnek. Ők meg úgyis tudják, hogy amelyik ewok morog, az nem harap, csak képregényfüggő.
Egybként meg nem sürgetés, de várom a következő kritizálnivalót.
Rykov:
Olvastam itt néhány hozzászólást, és elszomorít pár ember hozzáállása Recsi és Galen munkájához.
Szerintem örülni kéne minden egyes képregényért amit ők ketten nekünk ide felpakolnak, hisz ahogyan Recsi bevallotta, erre ők a saját szabadidejüket áldozzák, és ez megbecsülendő.
Jah, és kösz a befejező részt! Királyak vagytok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése