HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
freakdavE:
Engen a Bettlefront 1-2 ejtett zavarba. És nem csak azért mert béna vagyok egyfolytában halomra gyilkolnak... De miután végogharcoltam a galaxist a frontvonalakon a klónháborúktól a felkelés győzelméig egy rohamosztagossal, valahogy egyre inkább bevernék Lukenak egyet.
"Mi a rendet próbáljuk itt fenttartani a galaxisban vaze! Te meg itt lázongsz, te parasztgyerek!?":badt:
Ja, és lenne egy kérdésem. A hazánkban kiadott SW klónháborús képregények közül nekem a Quinlan Vos történetszál tetszett a legjobban. Nem tervezitek, hogy honosítjátok a magyarul kiadatlan Quinlan storykat?
Gorgonita:
Igen csak azóta sajnálom a rohamoszikat a Jedi Academy-ben. Egyik játékélmény hazavágja a másikat. Lassan már azt se tudom kivel vagyok.
Galen:
--- Idézetet írta: talgaby ---A teljes verzió vmivel könnyebb. Ott csak az inváziós részekkel lehet szívni, de ott nagyon.
--- Idézet vége ---
Nekem is tetszett ez a játék.
talgaby:
A teljes verzió vmivel könnyebb. Ott csak az inváziós részekkel lehet szívni, de ott nagyon.
Gorgonita:
--- Idézet ---Semennyi, mert ott van a gyógyító katona is...tessék aktiválni
--- Idézet vége ---
Fixer adna is az arcomnak, hogy ilyen kis bibivel zargatom miközben negyven égbőlpotyogós tandroshai wookievadász fojtogatja a torkánál fogva.
Még jó hogy csak a demováltozat van meg ebből a vacakból. Ez is cirka három évvel rövidítette meg az életemet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése