HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (740/975) > >>

Gorgonita:
SPOILER:

Szerintem ott nem a szellemével fut össze, Vos ugyanis túlélte a 66-os parancsot. De tessék lefordítani, és akkor kiderül!  

SPOILER VÉGE

freakdavE:

--- Idézet ---Bármi megtörténhet...egyszer biztos eljutunk oda is...Bár Darkhorse is látta hogy sokan szeretik Vos-t és őt azért jól szétszórták egyéb történetekbe is (pl. Han Solo-val is összefut a szelleme azt hiszem).
--- Idézet vége ---
Han összefut Vos szellemével??   Hát ez eléggé bevételhajhász dolognak tűnik.
A múgy a Stthek Bosszúja képregényverziójában a legjobb az a megoldás volt, hogy a 66-os parancs értelmében lemészárolt jedik között ott van Vos is. Csak áll a páncélkocsi tetején, arcán mélységes béke...aztán szegény fickó cafatokra robban.   mitagadás meglepődtem. Kár, hogy a filmbe legalább pár kocka rejéig sem került bele.

--- Idézet ---De értem hogy a kérdés a Republic vonalra vonatkozott. Nem tudom mikor, de nem hanyagoljuk el azt a vonalat sem.
--- Idézet vége ---
Ez számomra " Új remény".  

Lamond:
Jut eszembe... felraktátok a "Vérvörös Birodalomhoz" a "Service Pack" elnevezésű dolgot... Az eredeti helyükön is javítva lettek az oldalak???

Galen:

--- Idézetet írta: Gorgonita ---Igen csak azóta sajnálom a rohamoszikat a Jedi Academy-ben. Egyik játékélmény hazavágja a másikat. Lassan már azt se tudom kivel vagyok.  
--- Idézet vége ---
Erre a "Nyomás utána" című filmben volt egy jó mondat:
-Egyelőre még magunkal vagyunk, de amint rosszra fordul azonnal ön mellé állunk.  

--- Idézetet írta: freakdavE ---Engen a Bettlefront 1-2 ejtett zavarba. És nem csak azért mert béna vagyok egyfolytában halomra gyilkolnak...  De miután végogharcoltam a galaxist a frontvonalakon a klónháborúktól a felkelés győzelméig egy rohamosztagossal, valahogy egyre inkább bevernék Lukenak egyet.  
"Mi a rendet próbáljuk itt fenttartani a galaxisban vaze! Te meg itt lázongsz, te parasztgyerek!?":badt:
--- Idézet vége ---
A Battlefront 1-ben a legjobb az endori csata...legeslegjobb hangulat...erdőben rohangászni...

--- Idézetet írta: freakdavE ---Ja, és lenne egy kérdésem. A hazánkban kiadott SW klónháborús képregények közül nekem a Quinlan Vos történetszál tetszett a legjobban. Nem tervezitek, hogy honosítjátok a magyarul kiadatlan Quinlan storykat?
--- Idézet vége ---
Bármi megtörténhet...egyszer biztos eljutunk oda is...Bár Darkhorse is látta hogy sokan szeretik Vos-t és őt azért jól szétszórták egyéb történetekbe is (pl. Han Solo-val is összefut a szelleme azt hiszem). De értem hogy a kérdés a Republic vonalra vonatkozott. Nem tudom mikor, de nem hanyagoljuk el azt a vonalat sem.

Lamond:
Rep. Commando sztem jól sikerült. Nem vagyok egy megszállott SW rajongó, de jó hangulatúra sikerült. A végén a lárvás résznél nekem elég gyakran kifagyott, nem nagyon emléxem már a játékra sztem van már 2 éve is hogy végigtoltam. Ami nagyon bejött az a klipp amit a játékhoz csinált a Lucasarts.

A KotOR 1-2 -t is sikerült végigjátszanom, a 2. résszel nemrég végeztem. Az 1. résznek megragadóbb a hangulata, a fordulatos sztorihoz hasonlót még nem pipáltam, majd leestem a székről és a játék a vége felé viszonylag nehéz lett a játékmenet (...bár lehet, h én fejlesztettem a játékosomat rosszul). Ezzel szemben KotOR 2: gyenge közepes sztori, és olyan jedi master lett a karaterem, hogy a végén mindenkibe szórtam a villámokat és stoppoltam az embertömegeket.

Az első rész mindenek felett és várom a 3. részt, mert sztem sok bőrt lehúznak még erről a tuningolj jedi-t témáról!!

Üdv: L

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése