HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (738/975) > >>

Gorgonita:
Számomra a Kotor padawangyilkos Jedi-mesterei és a Legacy lázadóhiánya egyaránt olyan elemek, amiket a régi trilogia igején elképzelni se mertem volna. Tudom azóta sokminden történt a médiában és a messzi-messzi galaxisban, de nekem hiányoznak azok a régi szép idők, amikor még R2-esek és ewokok rúgták valagon a Birohadalmat, és ha egy jedi lépett egy csehóba, akkor nem őt körözték tizenkét naprendszerben elkövetett padawanvadászatért.
 Ezzel együtt a Legacyban látok fantáziát, csak szívesen látnék néhány calamarit meg wookiet is.
 A Kotor éppúgy nem tetszik mint a Kotor 2 játék. A Jedi rendet én annál állhatatosabb szervezetnek tartom, mintsem hogy egyszerre százával menjenek át dühöngőbe.
 Szvsz.

Rykov:
Noha a KotoR játékokat hamar meguntam (értsd: végigvittem vagy hússzor  ), a képregény nagyon-nagyon tetszik.
Amivel nem vagyok kibékülve, az a Legacy... elég savanyú ez nekem. Kicsit olyan szappanopera hangulata van, legalábbis nekem ezt a benyomást keltette.  
De a KotoR az nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy a Jedi mesterekkel mi a bűnbánat van?
Első benyomásra, szerintem jobb lenne csak a KotoR-t nyomatni, mert így rövidebbnek tűnik...
De legalább visszahozta a kedvem, hogy tovább vehessem.
Ez rímelt?

freakdavE:
Ti mit szóltok a két új SW sorozathoz, ami kishazánkban ezentúl megjelenik? Engem személy szerint ért pár meglepetés. Főleg a Hagyatékkal kapcsolatban. A KotOR (vagyis magyarul ARKL   ) már ismert a két játékból.
A KotOR story elég lazán indul: kicsit balfék padawan ügyetlenkedik egy pitiáner feladattal. Nem valami nagy szám. Aztán az utolsó három oldaltól viszont leesett az állam!   Nagyon kíváncsi leszek mi sül ki ebből. Amúgy időrendileg a KotOR 1 játék eseményei előtt járunk ugye? Bár már régen játszottam vele, de ott már a mandaloriai háborúk után voltunk.
A Hagyaték fölött nehéz napirendre térnem. Az első oldalon már nem is létezik a Luke féle Új Jedi Rend! Kicsit olyan a helyzet mint a filmek 3. és 4. része között, csak most egy akás sith rohangál a galaxisban.
Azért van pár jól sikerült új húzás. A jedi kiképzést kapott császár, meg a jedi testőrei, a Birodalmi Lovagok, baromi jó ötlet. A karakterek nekem eddig bejönnek, bár még keveset tudni róluk. Inkább a karakterdesing-nal vannak gondjaim. Kol Skywalker úgy nézett ki mint egy gyenge Flash Gordon imitátor!   Valahogy egy jedi mestert nem ilyennek képzel az ember. A sithek meg olyanok mintha egy rakás death-metal zenekar szövettségéből alakultak volna. Ez még elmegy, de miért kell az összes sithnek Darth Moul stílusát lemásolni? Szerinten ez ekég gyenge fogás. Csak vörös bőrüeket vesznek fel maguk közé? Kivétel Darth Nihl, aki egyedien holtsápadt.   Az extrém hosszú nyelű fénykardja viszont tetszik. Nekem is kell egy ilyen!  
Mindenesetre érdekes történetnek nézünk elébe. Én kíváncsi vagyok pl. az elűzött császár lépéseire.Cade úgyis a sötét és világos oldal között fog majd ingadozni és majd Wolf meg Shado vissza akarják téríteni. Ezt nem nehéz kitalálni.  
Na, a'szem nem írok több spoilert ma.

Galen:

--- Idézetet írta: Lamond ---Jut eszembe... felraktátok a "Vérvörös Birodalomhoz" a "Service Pack" elnevezésű dolgot... Az eredeti helyükön is javítva lettek az oldalak???
--- Idézet vége ---
Hopp e fölött véletlenül átsiklottam. Igen természetesen oda is kiraktuk.

Galen:
Köszönjük szépen a megemlékezést.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése