HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (731/975) > >>

talgaby:
Hm, úgy hallottam, hogy a Semic most vmi KotOR-t ad ki az SW-ben, szóval lehet, hogy magyarul is ott van/volt/lesz az... de ha nem, akkor egyszer csak befut vmelyik ügyeletes jedi lovagunk (remélhetőleg az álnok gazgonosz sith invázió előtt  ) és választ ad erre...

Imperat:
Áh igen, valóban jó  köszönöm szépen talgaby!

Ő... bocsi, de lenne még egy kérdésem. Keresgélek egy ideje a neten. Még nem töltöttem le az sw ultimate comic pacokot vagy mit... De már egy ideje olvasgatom szerény angol tudásommal (épp ezért jóideje) a sw: Knights of the old republicot. Ebből amit megtaláltam az egy packban volt, 00-tól 07-es epizódig bezárólag. Találtam két féle kotor-os képregényt. Az egyik ez amit olvasok, a másik meg nem tudom mi, azt még nem néztem.

Ez amit olvasok ez a Zayne Carrick főszerepleésével készített sorozat. A wikipedián utánanáztem, és ahogy láttam még van egy pár része ami ki van adva. De az utolsó amit megtaláltam az a 08-as epizód.  Torrenten keresgéltem. Tudna esetleg valaki segíteni ebben, hogy honnan lehetne a többit megszerezni? Torrentről, vagy akárhonnan? Már nagyon belemelegedtem a történetbe és nagyon sajnálnám, ha nem tudnám meg a további dolgokat  
Előre is köszi a segítséget.

talgaby:
Vagy beütöd a guglinak, hogy CDsiplay, és találsze gy progit, ami nem csak futtatja a cb?-ket, de még ezerszer is jobb képregénynézegetésre, mint bármi más.

Imperat:
Aham, tehát zippelt formátum. Nos jó ezt tudni...  köszönöm.

Gorgonita:
Total Commander kicsomagolja, de ezzel:

http://www.comixart.hu/download.php?list.2

nézegetni is tudod.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése