HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (730/975) > >>

Galen:
Szerintem örüljünk, hogy egyáltalán megjelenik.

SithLord:
Üdv! Így igaz,valóban szép kötet..én már alig várom a folytatást!   De jó lenne ha a magyar kiadású Star Wars képregény havonta jelenne meg  Az ERŐ legyen veletek!!!

Recsi:
Megjelent a Tales of the Jedi I. különszám, vegyétek, mert szép és olcsó. Ha belegondolunk, 5 részért (+1/2 rész a 0. epizód) nem is sok az 1295 Ft.

Imperat:
Hümm.. köszi szépen  Igaz nem ismerem a dc-t de majd utánanaézek. Megnézzük ezt a megejelenő képregényt is hehe

Recsi:

--- Idézetet írta: Imperat ---...már egy ideje olvasgatom szerény angol tudásommal (épp ezért jóideje) a sw: Knights of the old republicot. Ebből amit megtaláltam az egy packban volt, 00-tól 07-es epizódig bezárólag. Találtam két féle kotor-os képregényt. Az egyik ez amit olvasok, a másik meg nem tudom mi, azt még nem néztem.
Ez amit olvasok ez a Zayne Carrick főszerepleésével készített sorozat.
--- Idézet vége ---
Igen, 2 db KOTOR címen futó SW képregény van (volt). Az első egy régi cucc, a Tales of the Jedi sorozatban jelent meg. Ebből a sorozatól fogja kiadni a SEMIC az első 2 TPB-t. (pont a 3. a KOTOR   ). Az első elvileg júliusban jön, kéretik megvenni, akkor talá folytatják.  
A másik sorozat egy ongoing, most is futó cím, amiből eddig 17 rész jelent meg, és szintén a SEMIC adja ki hazánkban, de még csak a 3. résznál tartanak, szóval elég nehéz lesz utolérni az amcsi kiadást   .
Az új megjelenésekről itt tájékozódhatsz:
http://www.darkhorse.com/zones/starwars/newreleases.php
Én nem torrentről, hanem egy képregényes DC++ hubról szoktam levadászni az új cuccokat.
A címe:
megaman.gotdns.com

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése