HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (728/975) > >>

Troll:
Első Karácsonyi Frissítés
Star Wars-Mara Jade: A Császár Keze

morgena:
Nekiálltam olvasgatni őket, nagyon szép és igényes a munka! Várom már a következő részeket/sztorikat is.  Remélem nem hiába. ^^

Galen:

--- Idézetet írta: Newone ---Nos a kérdésemre adott válaszra reagálva:

Szívesen alkotok véleményt, ha van a munkám és a magánéletem mellett rá idő! Én nagyon szeretem a Star Wars képregényeket (is) éppen ezért kérnélek Titeket, rakjatok fel minél többet belőlük! A fordítások nagyon jó, igényes  a munka is!

További sok sikert a fordításokhoz!

Newone
--- Idézet vége ---
Csináljuk ahogy bírjuk. Karácsony körül érdemes benézni.

Newone:
Helló!

"Nekem egy kérdésem lenne: csak annyi star wars regény van a honlapon (letölthető állapotban), amennyi az adott részen található? Kicsit keveslem, ezért kérdezem"

"Amint mindet elolvastad ÉS írtál róluk véleményt a fórumba, már jön is a következő adag."

Nos a kérdésemre adott válaszra reagálva:

Szívesen alkotok véleményt, ha van a munkám és a magánéletem mellett rá idő! Én nagyon szeretem a Star Wars képregényeket (is) éppen ezért kérnélek Titeket, rakjatok fel minél többet belőlük! A fordítások nagyon jó, igényes  a munka is!

További sok sikert a fordításokhoz!

Newone

Galen:

--- Idézetet írta: lyrán ---Sziasztok! Valakinek van infója arról, hogy a Semic fogja-e folytatni a Jedi Tale sorozatot? Vagy csak ezt a két kötetet akarják kiadni?
--- Idézet vége ---
Egyelőre ott járunk, hogy még az első rész második felét sem adták ki. Sajnos semmi hír róla.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése