HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Troll:
Első Karácsonyi Frissítés
Star Wars-Mara Jade: A Császár Keze
morgena:
Nekiálltam olvasgatni őket, nagyon szép és igényes a munka! Várom már a következő részeket/sztorikat is. Remélem nem hiába. ^^
Galen:
--- Idézetet írta: Newone ---Nos a kérdésemre adott válaszra reagálva:
Szívesen alkotok véleményt, ha van a munkám és a magánéletem mellett rá idő! Én nagyon szeretem a Star Wars képregényeket (is) éppen ezért kérnélek Titeket, rakjatok fel minél többet belőlük! A fordítások nagyon jó, igényes a munka is!
További sok sikert a fordításokhoz!
Newone
--- Idézet vége ---
Csináljuk ahogy bírjuk. Karácsony körül érdemes benézni.
Newone:
Helló!
"Nekem egy kérdésem lenne: csak annyi star wars regény van a honlapon (letölthető állapotban), amennyi az adott részen található? Kicsit keveslem, ezért kérdezem"
"Amint mindet elolvastad ÉS írtál róluk véleményt a fórumba, már jön is a következő adag."
Nos a kérdésemre adott válaszra reagálva:
Szívesen alkotok véleményt, ha van a munkám és a magánéletem mellett rá idő! Én nagyon szeretem a Star Wars képregényeket (is) éppen ezért kérnélek Titeket, rakjatok fel minél többet belőlük! A fordítások nagyon jó, igényes a munka is!
További sok sikert a fordításokhoz!
Newone
Galen:
--- Idézetet írta: lyrán ---Sziasztok! Valakinek van infója arról, hogy a Semic fogja-e folytatni a Jedi Tale sorozatot? Vagy csak ezt a két kötetet akarják kiadni?
--- Idézet vége ---
Egyelőre ott járunk, hogy még az első rész második felét sem adták ki. Sajnos semmi hír róla.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése