HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (73/975) > >>

Matten:
Sziasztok!
Már egy ideje követem a munkásságotokat, és fantasztikus munkát végeztek mindannyian!
A legjobb SW-képregény fordítók vagytok a neten, köszönünk mindent!

Azért írok nektek, mert amióta a Marvel elvette a Dark Horse-tól a képregények jogait, a Marvelnél elkezdték kiadni a régi képregényeket egy Epic Collection nevű sorozatba, ami az összes Dark Horse-os képregényt egyberakja kronológiai sorrendben! Nincs kedvetek a fordításaitokat a mostani eredeti TPB gyűjtemények helyett, Epic Collectionökbe átpakolni? :D Lehet egyedül vagyok ezzel, de számomra egy fokkal kényelmesebbé tenné az olvasás élményét, mert kevésbé ugrálnánk az időben! :D Főleg a Klónháborús füzetek! :D

Csak egy ötlet! :D
Köszi mindent még egyszer!

SithLord:
Üdv! Köszi a Klasszikus Star Wars 12. részét Recsi, Xeraph, Galen, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Egész jó volt ez a rész, tetszett! Ráadásul azt is megtudtuk, hogy kerülnek majd hőseink a Hothra! :brow:
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Recsi:
Köszi! :)

Sepi:

--- Idézetet írta: Recsi - 2020. Május 09., 08:25:20 ---Én 05.09-én reggel próbáltam, .cbz-ben letölteni, de az nem tartalmazza.

--- Idézet vége ---
Orvosolva.  ;)

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Galen - 2020. Május 08., 18:43:35 ---Ez a kedvencem: https://hu.ign.com/star-wars-episode-ix/58160/news/talan-fel-se-tunt-de-a-skywalker-kora-eleg-brutal-modon-hozott-vissza-egy-ismeros-fejvadaszt
A kilencedik részben vsszahoztak egy fejvadászt aki a birodalom visszavágban 5 másodpercig volt benne. De ne keresse senki a kilencedikben, mert nem volt látható, csak a kiegészítő könyvből derül ki, hogy a kilencedik részben lévő bolygón lakott. Nade ott se keresse senki név szerint mert már nem az a neve.  :badteeth:

--- Idézet vége ---

Trabarnával élve: Miért tették ezt Dengar-ral! Why? Warum? Pacsemu? Miért?  :badteeth: :badteeth: :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése