HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
keildavid:
Ahogy látható igen. Star Wars frissítés lesz, mert úgy tudom ezt Recsi foglalta le, ahogy az X-Aktákról is kiderült. De a Foglalási listán látható, hogy mennyi SW cím szerepel rajta. Hát ez vagy 100 részt tesz ki vagy többet.
turkia:
Nagy a hallgatás errefelé.
FZoli:
Az Egmontnál végre kikerültek a borítók és a két kérdőjeles kötet valóban a The Clone Wars TPB sorozatának köteteit takarta, sőt a 3. kötet is felkerült az adatbázisukba (ami odakint is csak pár napja jelent meg):
http://www.egmont.hu/clonewars.php?menuOsI...amp;menuId=174#
FZoli:
Ráadásul ez a sorozat TPB formában fut odakint, a Semic pedig A Sith-ek aranykora buktája után nem mostanában adna ki TPB-ket. Simán el tudom képzelni, hogy átengedték a jogokat. Náluk idén úgyis kitölti az évet a Vektor, az idei második szám hátsó borítója alapján jövőre meg újra KotOR lesz
Egyébként is elég megosztottak ezek a Star Wars-jogok:
- Elvileg a Szukits Kiadó a Star Wars regény "mindendenes".
- ProBook (Aquila "utódja") a The Clone Wars regényeket jelenteti meg.
- Egmont Kiadó az ifjúsági The Clone Wars termékekkel (regények, foglalkoztató könyvek, stb.) foglalkozik.
Sepi:
Pedig lehet hogy képregény, hiszen ugyebár Clone Wars címen ez a sorozat fut odakint. Nemrég megjelentetett az Egmont egy Spider-Man nagykönyvet is, amiben a leírások mellett volt két Marvel Adventures Spider-Man képregény is. Tegnap láttam a többi könyv között, de nem lapoztam bele, mert a Spider-Man nagykönyvet kerestem. Majd legközelebb megnézem mi van benne.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése