HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (72/975) > >>

Goten56:
Köszönöm szépen az új Hagyatékot!  :worship:

Kayamiel:
Köszönöm a Hagyaték - Háború 1. részét  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

SithLord:
Üdv! Köszi a Birodalom 18. részét Recsi, Xeraph, Paul, Gorgonita, és egy picit Galen!!! :worship:
ÁÁÁH..Esküszöm tök ilyen befejezést jósoltam magamban! A birodalmi hierarchia újra megmutatta magát!
De ennek ellenére egy remek képregény volt és nagyon tetszett!! :bravo:

Xeraph, gratulálok a 200. munkádhoz!!!  :worship:

Kayamiel:
Köszönöm a Birodalom 18. részét, és hagy tegyem hozzá, hogy Gratulálok a 200-hoz, valamint szeretném megköszönni nektek a munkátokat. Higgyétek el nem feleslegesen fáradoztok, hisz jó magam nem csak az újakat olvasom de elölről is elkezdtem már egy ideje a Star Wars képregényeket, szóval visszaolvasni is örömmel olvasom vissza a régieket. Csak így tovább, és Az Erő Legyen Veletek  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

HeirToGrievous:
Szia!

Nagyon szívesen. :bravo:
Ez igazából attól függ, hogy milyen formátumban sikerül megtalálnunk őket.
Pl. a Hagyaték 9., 10. és 11. kötetét (Háború) a 8. kötet és az amazonról print-screennel leszedett képek alapján photoshoppolta össze Xeraph, mert valamilyen oknál fogva a ezek és a korábbi TPB-k egyszerűen fellelhetetlenek.
A KOTOR 11. kötete is hasonlóképpen jött össze, a 8. kötet pedig a korábbi kötetek, valamint egy spanyol nyelvű TPB alapján, mert angol az bizony nem volt.

A Hagyaték korábbi füzetei viszont lehet, hogy kapnak majd egy TPB változatot.
Az oldalon lévő képregények egyébként (1-2 kivételtől eltekintve, lásd.: Köztársaság #78, Grievous), időrendi sorrendben vannak feltéve.
Az, hogy nem időrendi sorrendben kerülnek fel, az több dologtól is függ (legalábbis nálam):
- épp mit van kedvem fordítani és/vagy melyik történetnek vagyok kíváncsi a végére
- melyik történetnek sikerül megtalálnunk a TPB és/vagy nagyfelbontású változatát
- Xeraph épp mikor ér rá beírni őket

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése