HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (71/975) > >>

tomcsi80:
Nem tudom mennyire szoktátok követni a Wikipédiát, de ezen az oldalon össze van gyűjtve az összes Star Wars képregény, ami megjelent! 
Az én szerkesztésem, a nem hivatalos címekért, amik, majd egyszer hivatalosak lesznek, külön köszönet jár a Hálózsák Star Wars részlegének!

https://hu.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_k%C3%A9preg%C3%A9nyek_list%C3%A1ja

HeirToGrievous:
@Kayamiel, @Goten56, @SithLord:
Szívesen.
Igyekszem a Hagyaték II fordításával is, hogy ha ez véget ér, akkor az is jöhessen majd.
Még szerencse, hogy addig még jó pár hónap előnyöm van. :whistle:

--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Május 26., 06:36:08 ---Imádtam minden képkockáját!!!

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: Goten56 - 2020. Május 26., 14:29:03 ---Én személy szerint az egész Hagyaték sorozat minden képkockáját imádom :)

--- Idézet vége ---

Én is, viszont ennek ellenére mégis akadnak olyan oldalak/kockák, amik valahogy jobban az emlékeimbe vésődtek. (Bár ez az állítás majdnem minden korábbi SW képregényre igaz.)
Például:
- az 1. TPB-ben a 11. oldal, ahol Kol minden igyekezetével igyekszik feltartóztatni a Sith-eket, de végül mégis elbukik :(
- ugyancsak az 1. TPB-ben a 61. oldalon a "Menj el! Vagy én megyek." kocka
- vagy a Háború 3. füzetének egyik oldala, ami valamilyen oknál fogva mindig könnyeket csal a szemembe. :'( Ha eljutottunk odáig, majd megmondom melyik az.

SithLord:
Üdv! Ezt most találtam. Lehet, hogy régi de engem lenyűgözött! A többit nem linkelem be, de fent van minden rész asztala.

Goten56:
Én személy szerint az egész Hagyaték sorozat minden képkockáját imádom :) . Artooval és a klónháborús veteránokkal kilóra megvettek.

SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték - Háború első részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Imádtam minden képkockáját!!!
Nem kétséges, hogy várom a folytatást!!! :pogo:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése