HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
turkia:
Köszönöm a legújabb Star Wars képregényt!!! Olyan ritkán frissül és amikor van új, akkor ráadásul Boba Fett a főszereplő! :hzs-darthvader:
Mindig szerettem Fettet, az egyik kedvencem. Hűvös, komoly, tehetséges. Megvan a saját becsületkódexe, nem gonosz, nem jó, hanem normális. A leghihetőbb karakterek közé tartozik. Becsülöm benne, hogy ha a szavát adja, azt megtartja. Állítólag. Vadernél azt sajnálom, hogy nem állja a szavát, pedig akkor nagyon lehetne tisztelni. (Bár így is a kedvenc szereplőm Palpi mellett.) Az is igaz, hogy a Sith Rend tagjai nem a tisztesség és hasonló elvek szerint élnek, de akkor is.
Nos, gratula a frissítéshez, remélem, gyakrabban lesznek új részek, tényleg jó lenne! Szerintem egyik szuperhős sem veheti fel a versenyt a SW világával, szóval csak hajrá mandaloriak! :violent:
Recsi:
Keildavid: Igen, a már megjelenteket kihagyjuk.
Gorgonita: A fordítást Sabar készítette, nem nyúltam bele, én csak a beírást készítettem.
Gorgonita:
Na Boba Fett végre jól megkapta a magáét! :D Bírom mikor a rajongók védik, hogy ő végső soron tisztességes a maga módján - közben meg olyanoknak dolgozik, mint Jabba.
Kíváncsi lennék miért nem rajzolgat ez a Cam Kennedy mostanság SW-t nekünk. Imádom ahogy ezt a világot ábrázolja. Azt hiszem, olyan Mos Eisley Noir Dekor a lakberendező stílusa.
Recsi: Az "Elég társamat öltél már meg..." kezdetű mondat szerencsésebb lenne -Sok társamat ölted már meg - mondatként. Köszi és sokáig szóljon a Rebel Blaster Blues!
Turkia: Nekem a Palpis meg a Rancoros kép is tetszik. Igaz nem pont úgy néz ki mint a filmeken, de itt nincs is rajta gumimaszk. :)
Csak azt sajnálom, hogy olyan ritkán frissítik az oldalt, és nem kerül fel minden fontosabb szereplő. Pedig szívesen látnám Xizort, Thrawnt, és a többieket is a képernyővédőmön.
keildavid:
Ezer köszönet a Star Wars - Birodalom 7. részért Recsi, Galen és Sabar! :worship: :worship:
Tényleg régen volt ez a szekció. A jelen történetben látszik, hogy Boba Fett nem egy beszédes típus. Mert egyetlen szót se mondott. A Birodalomba mint mindig tényleg dühkitörések vannak.
Bár lenne egy-két kérdésem a Birodalom sorozatról. Amelyek magyarul megjelentek, azokat átugorjátok? Vagyis csak azokat fogjátok honosítani, ami magyar nyomtatásba nem jelent meg. Így akkor az 1-4. részt az nincs a HZs-n.(Amelyről tudom, hogy a SEMIC Kiadónál megjelent Star Wars kéthavi füzetbe.) De úgy tudom, még a 29-30. és a 32-35. számok is megjelentek magyarul. Akkor azokat is átugorjátok?
Jó munkát és sok sikert kívánok nektek a Star Wars képregény honosításhoz!
Recsi:
Köszönjük a dícsérő szavakat, igyekszünk majd gyakrabban frissíteni, és haladni tovább a(z) (lenini :D ) úton.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése