Jaj, Istenem, a Darth Vader kesztyűje!

Gimi elején olvastam, Uralkodó fia, Zorba, a (görög) hutt , stb.
A "sarkon fordul" dícséretes eredmény, ehhez méltó az első kiadású Birodalom visszavág könyvben Boba Fett kijelentése, ezt figyeld:
"Ha megkapom a kapitányt, végre elvihetem a KALAPOS JABBÁHOZ."
Egy gyöngyszem, komolyan. Gondolom, a "Jabba, the hutt" sikerült ilyen grandiózusan, a "hutt" szó bekavart, elvégre a fordító nem túl sokat olvashatta a faj nevét előtte.
A magam részéről gyerekkoromban is szerettem volna benne hinni, hogy megy tovább a történet, lesz még valami, aztán a 7.-8.-9. részről szóló hírek is megerősítettek ebben a hitemben. Szerintem Lucas is így tervezte, mert régebben mondta, hogy talán várható, csak meggondolta magát. Kár. Bár megértem, mert arra hivatkozott, hogy a 6 rész Anakin élete. Ebben igaza van. 6 koherens rész és akkor jön 3 teljesen más, arról nem is beszélve, hogy lehetetlen lenne leforgatni, mivel a színészek megöregedtek. Esetleg vagy 15 év múlva, amikor már olyan számítógépes technika állna rendelkezésükre, hogy az eredeti színészgárdát teljesen élethűen megalkotják. Valamiért én meg úgy vagyok vele, hogy ha nem áll a folytatás mögött Lucas, én sem "hiszem el", amit olvasok a könyvekben. Jó példa erre a Jövő látomása. Pont azt a könyvet olvastam, amikor ráleltem Lucas nyilatkozatára. Bumm. Letettem a könyvet a felénél és fel a polcra.
Összevont üzenet: Hopp, Death Troopers várható itthon??? Valaki, valami infót esetleg nem tud?