HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: turkia - 2010. Április 15., 15:38:41 --- Bár ő félig-meddig gép, nála ez még kivitelezhetőbb, mivel úgy tudom, a táplálékot is csupán aminósavak formájában veszi magához, talán nem is szájon, hanem valami implantátumon keresztül.
--- Idézet vége ---
Nem lehet, hogy Vadert pusztán az Erő tartja életben?
Amennyire tudom a főbb szervei is mesterségesek.
turkia:
Hmmm, 50 év ébren... érdekes. Nem követi el Plagueis hibáját... Kicsit kivitelezhetetlennek érzem, de nekem szimpatikus. Groteszk, drámai. Jó ötlet.
Elvileg Vader is ritkán alszik, akkor is néhány perc nyugtalan hánykolódásra futja. Bár ő félig-meddig gép, nála ez még kivitelezhetőbb, mivel úgy tudom, a táplálékot is csupán aminósavak formájában veszi magához, talán nem is szájon, hanem valami implantátumon keresztül. Nála ez a se ilyen, se olyan állapot érthető, mivel az új trilógia fényében a legvalószínűbb magyarázat Vader lassú, sebezhető géptestére az az, hogy Palpi szándékosan adott neki egy ócska testet. Nyilván félt Grievous-szintűvé tenni Vadert, mivel akkor talán lenyomta volna. Olvastam is valahol, hogy egyszer tervbe volt véve egy új géptest Vadernek, de nem épült meg végül.
Galen:
a szakirodalom ezt írja: For much of his life, he would be on his guard, vowing to himself never to make the mistake of sleeping as Plagueis had.
Aldarion:
Ha láttad már az arcát a Jedi visszatérben, akkor tudod a választ... :badteeth:
zozi56:
Az igaz, hogy mióta Sidious megölte a mesterét, soha nem alszik, hogy ne követhesse el azt a hibát, mint ő?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése