HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (673/975) > >>

Gorgonita:

--- Idézetet írta: FZoli - 2010. Június 22., 18:52:53 ---
--- Idézetet írta: Gery - 2010. Június 22., 18:29:28 ---Vader nem volt vképes sith villámokat lőni?

--- Idézet vége ---
6. Nem, mivel mindkét keze mechanikus volt.

--- Idézet vége ---

Viszont nyomott egy gömbvillámot a Splinterben, amit mandínerből már nem tudott védeni, mert Luke ujjai fénypontokká (ehhez képest a TOR-os Jedi-lány smafu) váltak ! Tudom, tudom, nem kánon, csak EU. Viszont van egy tromfom a kánonra. Őseredeti.  ;D

4: ... Asharad Hett, Quinlan Vos, Korto Vos, Rahm Kota, Shaak Ti, Maris Brood, Das Jennir, Empatojayos Brand, Khrukk, Bultar Swan, Roan Shryne, Bol Chatak, Olee Starstone, Luke Skywalker, Leia Organa, a Starkiller gyerek apja, és talán még Windu mester  is leintett egy légitaxit...

Recsi:
2. Van egy SW kártyám, amit még Michótól kaptam anno. :D
Abban ha jól emlékszem Yodáé volt a legmagasabb 99 ponttal az erő-faktor.
Ha ezt vesszük hivatalosnak, és azt hogy Yoda ikszel Sidioussal, valamint Sidious volt a mester és Vader a tanítvány, akkor kb.
Yoda, Sidious, Windu Vader  vagy Yoda, Sidious, Vader, Windu.
De igazából ennek semmi értelme, mivel mind az erő más-más "ágaiban" jeleskedtek.
4. pl.: Yoda, Kenobi, Joruus C'Baoth, Vima Da Boda, a Sötét Asszony...

FZoli:

--- Idézetet írta: Gery - 2010. Június 22., 18:29:28 ---Lenne pár kérdésem, hátha tudtok segíteni:

Az Uralkodónak ha jól tudom volt clónja. Vele mi lett? Megütközött Luke-al?
Mi lehetett az erősorrend Sirius, Vader, Yoda, Windu között?
Mi lett Codyval és Rexel?
Összesen hány Jedi élte túl a 66-os parancsot?
A 2 sith hogy nem találta meg a 2 jedit a 3. rész után?
Vader nem volt vképes sith villámokat lőni?

--- Idézet vége ---

1. Ha jól tudom több is volt, bővebbet a Dark Empire (Sötét Birodalom) trilógából tudhatsz meg.
3. Cody noname katonaként tovább szolgált, de Rex szerintem nem éli túl a Klónháborút. (A 3. részben nem ő vezeti az 501-eseket a Jedi Templom ostrománál.)
4. Amennyit az írók akarnak :D Hol itt bukkan fel egy, hol ott.
5. Jól elbújtak. Yoda direkt azért ment a Dagobah-ra mert ott a barlangot átjárta az Erő sötét oldala, leárnyékolva őt.
6. Nem, mivel mindkét keze mechanikus volt.

garrido:
Lenne pár kérdésem, hátha tudtok segíteni:

Az Uralkodónak ha jól tudom volt clónja. Vele mi lett? Megütközött Luke-al?
Mi lehetett az erősorrend Sirius, Vader, Yoda, Windu között?
Mi lett Codyval és Rexel?
Összesen hány Jedi élte túl a 66-os parancsot?
A 2 sith hogy nem találta meg a 2 jedit a 3. rész után?
Vader nem volt vképes sith villámokat lőni?

Galen:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2010. Június 15., 09:44:41 ---Yooooooo regggelt Alderaaaaaaaaan! Trooopers for the peace! Avagy így kell Sithet verni:

--- Idézet vége ---
Na ezt meg megkajáltam, egészen addig amíg a csaj félig elnyelte a kezében a fénykard pengéjét. Elkezdtem gondolkodni hogy a fénykard pengéjének a hurka hogy nem szakadt meg.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése