HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (672/975) > >>

garrido:
A film szerint úgy tűnt, de a könyv szerint nem teljesen.

--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Június 22., 21:25:04 ---
--- Idézet ---Windu ezzel a vívás technikával a sötét oldalból merítette az erőt. Sidioust le is győzte ugye, ami Yodának nem ment.
--- Idézet vége ---
Szerintem Sidious ott azt akarta, hogy Anakin előtt legyőzöttnek tűnjön, hogy megmutassa neki a jedik (Windu) arroganciáját.

--- Idézet vége ---

zozi56:

--- Idézet ---Windu ezzel a vívás technikával a sötét oldalból merítette az erőt. Sidioust le is győzte ugye, ami Yodának nem ment.
--- Idézet vége ---
Szerintem Sidious ott azt akarta, hogy Anakin előtt legyőzöttnek tűnjön, hogy megmutassa neki a jedik (Windu) arroganciáját.

Gorgonita:
trom = tromf (javítva)

Azért az mekkora cliffhanger lehetne már az élőszereplős sorozat - West Wing Alderaan -egyik évadfináléjában, hogy betoppan Bail Organához Mace Windu, összevillámolt arccal, félmaszkban mint Stark a Farscapeben, aztán benyögi mint Morpheus a Mátrixban: "Zabos vagyok erre a Palpi gyerekre. Viszont tudok kung fuzni. Szóljatok a köpcösnek! " :)

Remélem Ashoka is túléli. Sztázisba vele, aztán folytathatná tanulmányait Luke praxeumában. De ha ő nem legalább Quinlan fiacskája kiköthetne ott.

Egyébként a DH új SW címeket tervez. Lesz ugye a Knight Errant meg a TOR. A Legacy szerzői valami újba fognak az 50. rész után. A mostani Jango és Boba mini mintájára egy hasonló kettős szerkezetű történet születik. Lesz még Dark Times is. S van egy még titkosabb project is, amiről egyelőre még ennyit se árultak el.

garrido:

--- Idézetet írta: Recsi - 2010. Június 22., 19:02:19 ---2. Van egy SW kártyám, amit még Michótól kaptam anno. :D
Abban ha jól emlékszem Yodáé volt a legmagasabb 99 ponttal az erő-faktor.

--- Idézet vége ---

Ez érdekes, mert a könyvből és inkább a filmből kiderült, hogy Sidious keményebb volt Yodánál.
Ha Vader nem kap ki Obi Vantól és nem kerül robot testbe, akkor biztos ő lett volna a legkeményebb.
Yoda jobban használta az erőt, mint Windu, viszont vívásban Windu volt a jobb.  A vaapad vívó stílust használta, emlékeim szerint Windu ezzel a vívás technikával a sötét oldalból merítette az erőt. Sidioust le is győzte ugye, ami Yodának nem ment.

Recsi:
Mid van? Mi az a trom? Ez megin' valami suhanbongó dolog?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése