HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
garrido:
A "Yoda: Dark Rendezvous"-ban mi történik pontosan? Letudnátok írni röviden?
keildavid:
Ezer kösz a Star Wars Jedi - Dooku gróf című képregényért! :worship: :worship:
Erről a történetről olvastam egy rövid leírást a Semic-féle Star Wars 39. számban(A Star Wars képregény-történelem felsorolásban.)
Ebbe a képregénybe kezdett összeállni a kép. Pl. Quinlan Vos, hogy ő egy Jedi áruló.De ez csak színjáték volt, ahogy kiderült. Bár igaz, hogy továbbra is Dookunak dolgozott.
A Dooku gróf leírásba pedig sokféle dolgokat lehet róla tudni. Pl. hogy ő is egy Jedi Lovag(volt), hogyan lett ő egy Sith, stb.
Gorgonita:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Július 29., 12:47:19 ---Amúgy a fojtogat pontos j.
--- Idézet vége ---
Amúgy tudom is, csak most lekötött az angol fórumbejgyzés, és skót tájszólással írtam. :)
talgaby:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2010. Július 29., 11:42:43 ---Vader mini a setét nagyúr legnagyobb tévedéseiről.
--- Idézet vége ---
"A megformálóim az előzménytrilógiában. Lehet, hogy hülyeség volt egyedül kimenni két testőr mellett kacsavadászatra egy tomboló űrcsata kellős közepén, de az, hogy egyetlen értelmes mondatot nem tudtam átéléssel kinyögni életem első húsz évében, mindent ver."
Amúgy a fojtogat pontos j.
Gorgonita:
A Comic Con-on nyolc új sorozatot ígértek 2011-re (Az SW és a DH 20. házassági évfordulója). Nem tudni, hogy ebből hány lesz mini és ongoing. A kiadó fórumában a rajongók ezeket tippelték. Persze ezek csak tippek, és nem tudom mitől is lennének újak.
1. Dark Times
2. Invasion
3. Knight Errant
4. Family Ties minik a Boba/Jango mini mintájára
5. The Old Republic
6. Vader mini a setét nagyúr legnagyobb tévedéseiről. Ez az egyetlen, amit bejelentettek. Bár ez meg még kétséges, mert a Conon jelenlévő Vader az előbbi kitétel után nyomban folytogatni kezdte Randy Stradleyt (szerkesztő, editor vagy valami ilyesmi). :)
7. A Legacy alkotóinak új projectje
Ezen kívül jön a TFU II képregényváltozata is, ami az első résszel ellentétben ezúttal nem a teljes sztorit követi, hanem az egyik szereplő, Boba Fett szemszögéből mutatja azt be.
A Legacy 50 legyen veletek!
Segítsen bennünk a Legacy 50!
A Legacy 50 veled lesz, mindvégig!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése