HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Köszönjük a szokásos mélyreható elemzést :worship:
Remélem tényleg sikerül a Classic SW-t rendszeres sorozattá tennünk az oldalon, mert nekem nagyon tetszik a történet. (Bár lesznek benne elég furcsa, inkább fantasys elemek is).
A rendszeresség sajnos az én időm függvénye. Ha sikerül elég szabadidőt "szereznem", akkor rendszeres lesz :D
Szeretném, ha minden hónapban lenne legalább egy SW képregény az oldalon. Ez lehet Réges-régen sztori, classic, esetleg más, de igyekszünk úgy dolgozni, hogy hosszú időre ne maradjatok kedvenc világunk nélkül :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
Én elsősorban a klasszikus éra dolgait preferálom, de a Star Wars (Republic) sorozat is kedvenceim között van, abban is igyekszünk majd haladni, betömni a Semic által hagyott lyukakat.
Ennyit a tervekről, az erő legyen mindannyiótokkal!
Gorgonita:
Heh! :D A Typot én se vettem észre. Ki kellet szótáraznom, hogy mi lehet az.
A képregény az valami fantasztikus! Nagyon szerettem volna már olvasni ezt a sorozatot, de amikor legutóbb nekifogtam, még kifogott rajtam. Három rész meg is van belőle, műanyag tokban, nem szkennelve (rázva nem keverve). Sajnos a grafikus már meghalt, de szerintem ő már akkor eggyévált az Erővel, amikor ezeket a felejthetetlen képsorokat rajzolta.
Itt a galaxis még friss és fiatal. Nem ismerjük minden szenátorát és nagyhatalmát. Nem minden a Jedikről szól, sőt még a lázadás sem hír a peremen. Bezzeg egy jó pilóta! :) A kaland szó szerint egy zegzugos utcácska sarkán fordul be, egy marconának vázolt fejvadász képében. De mivel a mára betéve ismert hatalmi viszonyok, és jedi/sith identitás tévelygések boncolgatása helyett, egyszerűen csak utazgatunk a kalandok ösvényén, ez pont így is van jól.
Arra emlékeztet amikor a New Hope könyvváltoztatának végén Luke azon tűnődik, hogy a továbbiakban vajon lázadónak áll-e majd Leia oldalán, vagy felcsap pilótának a Falcon-on. De mindkét lehetőség olyan végtelen távlatokkal kecsegteti, mint engem a tény hogy valami folytatásokról, meg rendszerességről olvastam a bevezetőben. :D :worship:
Egyben nosztalgikus élmény is. Hisz oly sok félbeszakadt, vagy másképp megvalósult utazás mellett (Riker kapitány a Titánon, Starbuck és Apollo a régi BSG-ben, ésatöbbi.), talán ez a trió hiányzik a leginkább. El tudnék viselni egy a TCW mintájára születő sorozatot, amiben Ashoka helyett Leia osztaná az észt a másik kettő helyett, most ennek a két mamlasznak.
A helyszín ahova a fevadászok viszik a túszokat, (vagy egy hasonló) később felbukkan, Jinn és Kenobi Ord Mantelles kalandjában is.
Galen:
keildavid:
Ezer kösz a Klasszikus Star Wars 1. részért! :worship: :worship:
Tetszik ez a klasszikus történet. És tényleg olyan a történet, mint a klasszikus filmekben az Új remény és a Birodalom visszavág című filmhez is kapcsolódik. Akkor tényleg jól láttam a comicvine-en, hogy ez egy 20 részes sorozat.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Recsi:
Frissültünk!
Klasszikus Star Wars 01
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése