HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (629/975) > >>

Recsi:

Mondjuk a kánonba nem illeszthető, de jól néz ki :D

Usagi Yojimbo:
Szerintem Korto Vos és Kenix Kil, na meg Alfa 17 a legjobbak. A legkedveltebb SW képregényem a yabiimi csata, naggggyon cool

gabo:
Köszi! Meg is néztem!!  :)

Recsi:
A Birodalom Árnyaiból én is el tudtam volna képzelni egy filmet :)
Guriról én nem olvastam más történetben, de a wookiepedián ez van: egy ideig Dash Rendarral együtt zsoldoscsapatként működtek. Egészen addig amíg elfogadta, hogy az ember formájú másolat-droidok sablonja legyen.
A Birodalom örökösei nekem is az egyik kedvencem. Igazából azért tettük fel, mert a Semic az Utolsó Parancsot több éves késéssel jelentette meg, így sokan azt sem tudták, miről van szó. A fordító nem én voltam, a Semices fordítást dolgoztuk át.
Mara tudomásom szerint nem szerepelt egyik filmben sem.
A Vérvörös Birodalom folytatását már bejelentette a Dark Horse.
Köszönjük a jó szavakat, igyekszünk, de sajnos egyre kevesebb időnk van erre a hobbira. Azért a havi 1 SW történetet igyekszünk tartani, ennél a Semic sem nyújt többet :D
Nézz szét a jedirend oldalán is, ott is van SW képregény!

gabo:
A héten elolvastam egy kevés Star Wars-t  ;D, íme néhány vélemény!

A Birodalom árnyai: Tudom hamarosan megjelenik nyomtatásban, de mivel megvolt így elolvastam! Érdekes, hogy mennyi dolog történt amíg Solo eljutott Jabba-hoz, kár, hogy nem filmesítették meg!

A Birodalom árnyai - Végkifejlet: Guri érdekes karakter, végre nem csak Luke, Solo..... stb. van a központi szerepben kicsit már unalmassak! Guri további sorsáról lehet valamit tudni????

A Birodalom örökösei: Olvastam nyomtatásba is, nem rossz!!

Mara Jade a Császár keze: Ez is egy olyan történet ami a háttérben játszódik, nekem tetszett, nem emlékszek, hogy Mara karaktere feltünt-e az eredeti trilógiában???

Vérvörös birodalom: Nagyon-nagyon-nagyon jóóóóóóóóóóóó!!!!!!! Ez a történet tetszett eddig a legjobban!!!!!!!!!!!  Kir Kanos nagyon cooooooool csávó, mostntól az egyik kedvenc Star Wars karakterem!!!

Fejvadászok - Kenix Kil: Egy felvezető történet, nem rossz!

Vérvörös birodalom II. - A vér tanácsa: A történet a V.B. 1-nél kicsit gyengébb, de toábbra is porgős izgalmas!! Maradtak nyított kérdések: Pl: kicsoda Nom Anor..?? Van a történetnek folytatása????? Remélem igen, érdekel Kanos további sorsa!!   

Látom valamennyi történet Recsi és Galen műve, köszönöm nekik a hatalmas munkát a honosítás során! Régebben több Star Wars lett honosítva, kár, hogy visszaesett ezek száma! Még van pár "csemege" amik közül szemezgethetek, amint lesz időm olvasom is!!!

:worship:  :worship:  :worship:  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése