HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Szívesen! Ezek voltak az első fordításaim :D
gabo:
Végtelen lehetőségek: Elolvastam a klasszikus trilógia "What if....." kiadásait! Be kell valljam tetszett, voltak benne mókás dolgok (pl: amikor Han azt hiszi Jedi lehet belőle) szomorúak is, amiket egyébb esetben nehezen emésztene meg az ember (Luke halála), és örömteliek is (Yoda akcióban) - tetszett amikor azt mondja "jövök érted azonnal!" - aztán leparkol a császár tróntermén a Halálcsillagal! Na meg Vader fehér ruhája......., és sorolhatnám, tényleg Végtelen lehetőség létezik!!!!!
Köszi szépen ezt a honosítást is!!! :worship:
Recsi:
Szerintem, ha biztos lenne, hogy nem is fogja kiadni, akkor talán egy idő után, de nem akarunk keresztbe tenni egyik kiadónak sem.
Usagi Yojimbo:
Egy kérdésem lenne: ha a Semic nem adná ki teljesen a Birodalom Árnyait, akkor a hátramaradt részeket felrakjátok az oldalra?
zozi56:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Február 16., 19:23:58 ---De a Birodalom Árnyai linket nem kéne azt levenni? Mert úgy tudom, az megjelenik a kéthavi Star Wars képregényekben.
--- Idézet vége ---
Leveszem majd. A Birodalom árnyai egyébként már régóta nem elérhető az oldalon, csak a linkje maradt kint.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése