HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (624/975) > >>

Recsi:
Talán még nem ismeri mindenki a Jedirend oldalát. Ott is vannak magyarított képregények (Blood Ties, Knight Errant, Jedi vs Sith).
Regisztráció után már olvashatjátok is.

SithLord:
Vehehe! ez nagyon nagy!!! :hehe: Köszi ,Recsi!! :worship: ;D

Recsi:
Köszi a jó szavakat, cserébe:

Gorgonita:
Köszi a klasszikus Star Wars harmadik részét. A történet -leszámítva, hogy egy droidszerelő mit szerel egy csillagrombolón -természetesen maga a tökély. :) Azt, hogy az Executor ezúttal Vader projectje, tudjuk be a kis Anakin öröklött műszaki tehetségének. A magasrangú birodalmi tisztek pedig mindig is éleselméjűek voltak, így itt sem meglepő, hogy személyesen csempésznek robbanóanyagot egy szabotőrnek, miközben a lebukástól rettegnek. :)

A rajzok a kisebb képkockákon is részletesek, ami a gyakorlottságon túl az anyag szeretetéről árulkodik. A hangulat pedig...nem éreztem ilyet mióta...kijött a Darth Vader Lost Command a múlt héten. Ha ilyen hajók és csajok lesznek a Birodalom visszavágban is, nagyon jó kis film lesz... :)

Usagi Yojimbo:

--- Idézetet írta: gabo - 2011. Február 18., 19:27:08 ---A hétre maradt még pár Star Wars véleményem.

Star Wars - Köztársaság: Hát igen, a minisorozatoknál a Vérvörös Birodalom, a sorozatnál meg ez a cím viszi nálam a prímet!!! Már nyomtatott megjelenésben is szerettem. Ha jól tudom ezek kimaradt részek a nyomtatásból, csak annyi kérdésem lenne, hogy lesznek-e még részei honosítva??? Másik kérdésem, hogy miért 49-től indult a sorozat????? Előtte mi volt?

--- Idézet vége ---
Nekem is ez a véleményem, Vos a legjobb az összes SW karakter közül.

--- Idézet ---Star Wars Jedi - Dooku Gróf: Ebbe a történetbe inkább Quinlan vos-nak volt nagyobb szerepe aki mellesleg a kedvenc Jedim a Köztársaság sorozatban!! Kiváncsi vagyok tényleg átállt-e a Sötét oldalra! Róla nincs ilyen Jedi képregény??

--- Idézet vége ---

Vosról még annyit:Aayla Secura is megtudja, hogy Vos egy terv része( ügye Vos kémkedik a Köztársaságnak) de miután haragból kinyír a szemük(hologrammuk) láttára, a Jedik kezdik azt hinni, hogy tényleg átállt.( lásd Köztársaság 65-66)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése