HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (620/975) > >>

Gorgonita:
Stargate Cantina :  ;D

tomcsi80:
Valaki tudna arról mondani valamit, hogy lesz-e star wars 83? Vagy már áttérhetünk az amerikai képregények gyűjtésére?

FZoli:

--- Idézetet írta: Recsi - 2011. Május 12., 21:42:24 ---Szerintem képben volt az eladó az árral kapcsolatban. Tulajdonképpen csak a Holtak Védelmezői ilyen drága. A többi párszázas tétel, de ezt már láttam 50.000-ért is elkelni a Vaterán...

--- Idézet vége ---

Sose értem meg ezt a felvert ár dolgot, meg azokat se akik képesek ennyi pénzt kiadni, holott lehet olcsóbban is belefuthatnának. Közel 4x-szeres árat fizetni a kikiáltási árhoz képest (ami a Holtak védelmezői "értéke" alapján nem is tekinthető túlzottan pofátlanságnak) az én szememben nem épp épelméjűségre vall.
Érdemes egyébként összehasonlítani a pesti Silverland és Szellemlovas boltok árait. Előbbi b@szott drágán ad mindent (pl. újabb kiadású Birodalom örökösei 4000 Ft, de a vékonyka Erőpróba is 3000!!! Ft-ba fáj, holott normál antikokban pár száz forintokért vesztegetik), míg utóbbi a tényleg ritkaságnak számító könyveket adja csak emelt áron (Cardtól a Végjáték, X-Wing regények, stb.). Szóval ha valaki olvasott SW-regény vásárlásra adná a fejét, javaslom, hogy a Vatera és egyéb pénzlehúzó helyek helyett nézzen szét a Szellemlovason vagy menjen el a legközelebbi antikváriumba, olcsóbban megússza. (Arany középútnak meg ott az antikvarium.hu. Részletes állapotfotók, közepes árfekvés.)  Off vége :)

A videó meg kész, valami ott fent elcsúszott az emberkénél  :hehe:

Recsi:
Ez hülye... 2 percnél van a SW utalás :)

Recsi:
Szerintem képben volt az eladó az árral kapcsolatban. Tulajdonképpen csak a Holtak Védelmezői ilyen drága. A többi párszázas tétel, de ezt már láttam 50.000-ért is elkelni a Vaterán...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése