HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (617/975) > >>

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2011. Július 06., 17:55:16 ---Ewokról még nem hallottam, de ők ugye csak Endor óta a galaktikus közösség tagjai.

--- Idézet vége ---

http://starwars.wikia.com/wiki/Unidentified_Ewok_Jedi

Gorgonita:
 Üdv!

Jedi -szrtem - bármely faj képviselőjéből lehet. Az egyik könyvben még egy hutt Jedi is szerepel. Ewokról még nem hallottam, de ők ugye csak Endor óta a galaktikus közösség tagjai. :) A dathomiri Éjnővérek például rögtön küldtek egy tanítványt Luke akadémiájára.

MEGASPOILER:

Jacen valóban gonosszá lett, és megölte Mara Jade Skywalkert, ezért Jaina végzett vele. Korábban Jacen-nek volt egy románca Tenel Ká-val Isolder herceg és Teneniel Djo lányával, 63 hapan csillagfürt örökösével, de nem hiszem, hogy született volna utódjuk.

Jaina Jaged Fel-lel, a legendás Tie pilóta Sontir Fel fiával szűrte össze a levet. Mivel a srác a Thrawn Keze project által újraélesztett valamivel szerethetőbb Birodalom tagja volt, feltételezhető, de az alkotók által meg nem erősített feltevés, hogy ők a 130 évvel Endor utánjátszódó Legacy képregényekben szereplő Fel császár és hercegnő elődei.  

Luke Skywalker halálát eredetileg a New Jedi Oreder sorozatra tervezték az írók, de Lucas nem engedte. Erre az írók összeállítottak egy listát, és kérték hogy jelölje meg, ki halhat meg a főbb szereplők közül. Végül Chewie és a kis Anakin harapott a fűbe. Persze korábban már elhalálozott Crix Madine tábornok is. S bár jelenleg is zajlik a baljóslatú Fate of the Jedi címet viselő sorozat az önkéntes számüzetésbe vonuló Luke és fia, Ben Skywalker főszereplésével, hősünk halálát még senki sem írta meg. A 130 évvel később zajló Legacy képregényekben persze már csak szellemként bukkan fel.

Az ilyen kérdésekben egyébként mindig segítségedre lehet a wikipedia, a wookiepedia, vagy a honi kaminopedia. Az egyesült Galaktikus Birodalom honlapján például perfekt kis történelmi cikk található az Endor utáni évekről. Tudod, a Google a barátod. :) De örülök, hogy itt is feltetted a kérdést, mert legalább villogtathattam mekkora Star Wars geek vagyok. :)

zoli:
üdv.1.Melyik fajokból válhat Jedi és melyekből nem, vagyis melyek azok a lények akik közül lehet Jedi lovag,és melyikek azok akikből nem.PL Lehet-e ,van-e az Evokok közt Jedi,vagy Jarjar fajábol,esetleg egy Gamoreai :headscratch:.2.Van -e család fa valahol ,pl Han Solo és Leia  gyermekei,unokái,leszármazottairól.PL  Anakin ,hm...ámbár ö szegény fiatalon meghalt.Jacen,és Jaina ,hm .....Jacen pedig rosszfiú lett ugye. Igy csak talán Jaina-nak lehetek utodai.Vagy Luke  és Mara Jade  gyermekei ,utodairól,leszármazási vonal. Sajnos már egy ideje nem vásárolom  a Star Wars újságokat.De...halottam róla hogy vannak Luke-nak utódai ,a jövőben játszódó idö vonalon....És hány évet élt Luke Skywalker :worship:KÖSZ

Zerit:

Gorgonita:
 Pilóták, lázadók, csempészek, zsiványok. Leia hercegnő újra egy blokádtörőn. Rebellis bázis egy működő vulkán torkában.  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése