HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (611/975) > >>

zozi56:
A Semic csődje miatt visszakerült a HálóZsákra a kiadásra szánt A birodalom árnyai.

Recsi:
Dinamikus Duó :)
Csak nem te is régi commodore 64-es motoros voltál?

Gorgonita:
Bevallom nem volt türelmem bevárni a dinamikus duót (triót ?) és előre olvastam. Ami engem lenyűgöz ebben a szériában, hogy míg manapság mindenki a határokat feszegeti, akkoriban milyen jól érezték magukat a szerzők az adott keretek közt. A legkülönfélébb karaktereket (lesz itt ugyebár kiugrott fegyvergyáros, hibernált hulk, imposztor színész (Zhan Flimje előtt 20 évvel :)), ex-kalóz...) voltak képesek starwarsosítani. Nem történtek galaktikus civilizációkat rombadöntő katasztófák, nem oszlottak fel Új Köztársaság méretű államalakulatok, nem bukkantak fel galaxisokat hódoltató ellenfelek, nem volt halálcsillag prototípusa minden második birodalmi tiszt szeretőjének (Roganda, Daala) . Mégis lehet izgulni az egyszerű, de annál hatásosabb és hangulatosabb csapdahelyzeteken, melyekbe az alkotók kényszerítik kedvenceinkat. Akik nem ugranak húsz emeletet, nem sétálnak láván, lebegnek le az égből vagy vállnak láthatlanná. Félreértés ne essék négyesével falom az újabb kori Sw köteteket is, de amikor visszatérek kedvenc univerzumomba mégiscsak úgy gondolom, hogy fantasy elemek ide vagy oda galaxisunknak igenis vannak határai, hőseink pedig esendők. És mennyivel könyebb bajba írni egy tanoncot, egy bolygóját vesztett királylányt, vagy egy szájhős pilótát, mint egy komplett jedi-tanácsot, egy hadtesttel védett diplomatát vagy egy hadiflottát vezénylő tábornokot.

SithLord:
Üdv! Köszi a Klasszikus Star Wars 5.részét,Recsi,Kendra,Galen! :worship:
Titkon reméltem,hogy az ERő által Luke megbirkózik a repülő kígyóval,de azért csak sikerült neki Artu segítségével.Végre a fénykard is előkerült,remélem a folytatásban Luke tudja majd használni a kígyó vezér ellenében!Jah és a grafika továbbra is gyönyörű!Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Recsi:
Igen, ez abból adódik, hogy ez comics stripek gyűjteménye kiszínezve és újrarendezve, azokban meg végig fenn kellett tartani a feszültséget és állandóan bajban voltak :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése