HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (606/975) > >>

Gorgonita:
Szabakkjon megjegyezenem, hogy ez megint remek kis lázadós történet volt.  :worship:

SithLord: Igazad van, de fogjuk rá, hogy Leia nem akarta hogy a Lázadást összefüggésbe hozzák, egy olyan rombolóval, amin vírusfegyver pusztította el a legénységet. Képzeld csak el mit hozott volna ki ebből a birodalmi propagandagépezet!

Zerit: Igen, valahol olvastam, hogy  a felhőkatamaránokat is sérelmezte egy francia csapat, akik ugyan nem pereltek, de azért nem is örültek a dolognak.

SithLord:
Üdv! Köszi a Réges-régen 2.4 befejező részét,Recsi ,Galen! :worship: :worship:
Szerintem,nem volt jó ötlet csak úgy szabadjára engedni azt a cirkálót a kövekkel.Már magában egy ilyen victory osztályú hajót simán megtarthattak volna Leia-ék,hiszen mindig jól jön egy ilyen böszme a lázadóknak.Aztán meg semmi garancia nincs arra,hogy más aki megtalálja a köveket,nem fogja rossz dolgokra használni.De ez már egy másik történet.Azért örültem,hogy frissült a Star Wars részleg! :worship:
Az ERŐ legyen veletek!!! :hzs-darthvader:

Zerit:
Valerian et Laureline egy mára már klasszikussá vált francia sci-fi képregény, mely két tér-idő ügynök szövevényes kalandjait taglalja. A maga zsánerében talán úttörőnek is nevezhető, mindenesetre igencsak populárissá vált a 1970-es években és azután is. Sok érdkesség kapcsolódik a képregényhez, így például, hogy előszeretettel implementáltak festményeket a különböző képbeállításoknál.

Nézzük csak:

Viszont adódik a kérdés, miért írok erről a képregényről a Star Wars topicban? Nos, az angol kiadásban szerepel egy oldal, ahol feltételeznek bizonyos a Star wars filmre inspirálólag ható képeket a Valerian képregényből. Hogy a feltételezett hasonlóságok vitathatóak, most ne menjünk bele. De tény, hogy maga a Star Wars saga sok kútfőből nyerte az ihletet (de nincs is ezzel semmi baj).

Gorgonita:
Isten éltessen Galen!  :cake:

A történetet most nem olvasom újra, mert nemrég végigvittem a sorozatot (Nincs benne rossz rész!). Ebben az epizódban az tetszett, hogy ismét egy klasszikus sf gonosszal operál, az agyontápolt sithek helyett. Számomra egy ilyen eszement hatalmasság mindig rémísztőbb, mint negyven Vader, vagy hatvan Riddick, így a hősökkel is jobban tudok azonosulni, hisz úgy érzem valódi veszélyben vannak, nem csak egy csuklyás bohócot kel lepofozniuk.
 ( Crimson Empire III 1. része a polcokon és a net bugyraiban.)

SithLord:
Üdv! Köszi a Klasszikus Star Wars 6. számot,Recsi,Kendra,Galen!
Ez az új történet a hajótemetővel határozottan jobban tetszik,mint a kígyós.Talán azért,mert újra együtt van a csapat és mégis ez a klasszikus felállás.Szóval rendkívül izgalmasan kezdődnek az események,remélem a továbbiakban is ilyen jó lesz!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése